نقش خودکارآمدی در قدرت نرم انقلاب اسلامی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش سراسری قدرت نرم انقلاب اسلامی با محوریت «چهار دهه مقاومت و بایسته های فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی»
- کد COI اختصاصی: RESPC01_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 492
نویسندگان
مدرس دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
استادیار دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
عضو هیئت علمی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
مدرس و پژوهشگر دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی نقش خودکارآمدی در قدرت نرم انقلاب اسلامی انجام شده است. فرمایش حضرت امام خامنه ای مدظله العالی در بیانیه گام دوم انقلاب با این مضمون که «مدیریت های جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل «ما می توانیم» که امام بزرگوار به همه ما آموخت، ایران را به عزت و پیشرفت در همه عرصه ها رسانید.»، اهمیت و جایگاه خودکارآمدی را بیشتر از پیش برای جوامع اسلامی تبیین می نماید لذا در این تحقیق به بررسی بیشتر این موضوع در چهل سال گذشته برای داشتن نقشه راه برای آینده کشور و انقلاب می پردازیم. در روانشناسی، خودکارآمدی به باورهای افراد در مورد توانایی ها و قابلیت های فردی شان در مواجهه با موقعیت های چالشی و تنش زا گفته می شود که نقش مهمی در زندگی فردی، اجتماعی و عملکرد شغلی آنان دارد که این باورها در اصطلاح باور به عبارت «من می توانم» و یا «ما می توانیم» است. این پژوهش از نظر هدف توسعه ای و از نظر روش توصیفی موردی است که داده های آن از روش کتابخانه ای جمع آوری شده است.کلیدواژه ها
خودکارآمدی؛ بیانیه گام دوم انقلاب؛ قدرت نرم، امامین انقلاب اسلامیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.