بررسی تاثیر سبک های فرزند پروری و کمال گرایی بر خودکارآمدی ورزشی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم استان کرمان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین همایش ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و مدیریت راهبردی در ورزش
  • کد COI اختصاصی: SPORTIC02_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 495
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه سالاری اسکر

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

نجمه مشرفی

کارشناسی ارشد رفتار حرکتی دانشگاه خوارزمی تهران

حسین سالاری گنج آبادی

کارشناس ورزشی گرایش مدیریت ورزشی دانشگاه سیستان وبلوچستان

عاطفه محسنی پور

کارشناس ورزشی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر سبک های فرزند پروری و کمال گرایی بر خودکارآمدی ورزشی دانش آموزان دختر مقطعمتوسطه دوم استان کرمان بود؛ این پژوهش از نوع پژوهش های توصیفی-همبستگی است. به لحاظ هدف، کاربردی و از نظر جمع-آوری داده ها، میدانی است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه دوم استان کرمان تشکیل دادندنمونه گیری در پژوهش حاضر به صورت تصادفی و خوشه ای بوده است بطوریکه از بین شهرستان های استان کرمان چهارشهرستان از شمال، جنوب، شرق ، غرب کرمان انتخاب شد و پس از آن مدارس از بین چهار شهرستان به صورت تصادفی انتخابگردید و در نهایت دانش آموزان مدارس نیز به صورت تصادفی انتخاب شدند. داده ها به کمک روش حداقل مربعات جزئی و آزمونسوبل تحلیل شد. نتایج نشان داد که سبک ها فرزند پروری والدین اثر مستقیم و معناداری بر کماگرایی دانش آموزان دارد؛همچنین تاثیر دو سبک فرزندپروری سهل گیرانه و اطمینان بخش بر خوکارآمدی ورزشی دانش آموزان مثبت و معنادار بود اماسبک فرزند پروری استبدادی بر خودکارآمدی ورزشی تاثیر معناداری ندارد. در نهایت نتایج حاصل از پژوهش نشان داد کهکمالگرایی در دانش آموزان بر خودکارآمدی ورزشی آنها تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

سبک های فرزند پروری، کمال گرایی، خودکارآمدی ورزشی، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.