تاثیر انواع فیلرهای میکرونیزه بردوام بتن اسفالتی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین کنفرانس منطقه ای مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: GHAEMCIVIL01_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1363
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی نصراله پور

کارشناس ارشد عمران راه و ترابری معاونت عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد

حسن ذوقی

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

محمدعلی خلیل زاده

عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

چکیده

فیلرها اجزایی ضروری در تهیه مخلوط بتن اسفالتی بوده که اگرچه این مواد درمقادیر کم در اسفالت به کار می روداما تغییر نوع و مقدار فیلر می تواند تاثیر بزرگی در بهبود عملکرد آن داشته باشد فیلرها در اسفالت به منظور کم کردن فضاهای خالی افزایش دوام و کاهش نفوذپذیری و درنتیجه افزایش مقاومت در برابر نفوذ آب بکار می روند لذا بررسی دوام و شناخت راههای افزایش دوام این مخلوطها بسیار حائز اهمیت است دراین تحقیق مصالح سنگی با دانه بندی استاندارد قیر خالص 70-60 و حاوی فیلرهای پودرسنگ، تالک، کائولن و مخلوطی از اینها مورد استفاده قرارگرفت فیلرهای تالک و کائولن از فیلرهای طبیعی هستند که منابع آنها ارزان و در دسترس می باشد دراین بررسی با استفاده از روش تجربی مارشال استاندارد AASHTO- D1559 درصد قیر بهینه برای هریک از مخلوطهای اسفالتی با فیلرهای مختلف تعیین شد.

کلیدواژه ها

فیلرهای میکرونیزه، تالک، کائولن، دوام اسفالت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.