ارزیابی انرژی و اقتصادی کشت گلخانهای گل رز
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی سالانه انرژی پاک
- کد COI اختصاصی: CLEANENERGY01_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2191
نویسندگان
عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، ایرا
عضوباشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، ایرا
چکیده
استفاده موثر از انرژی در بخش کشاورزی نقش اساسی درپایداری تولید، بهینه سازی اقتصادی سیستم، حفظ ذخایر سوختهای فسیلی و کاهش آلودگی هوا دارد. علم پرورش گل و گیاه در داخل گلخانه از تاریخچه طولانی برخوردار نیست. این روش تولید تقریباً از حدود نیم قرن گذشته، در ایران آغاز شده است. در طول این مدت ، تحول چندانی در زمینه کنترل عوامل محیطی در ایران صورت نگرفته و تجهیزات خاص این رشته نه تنها در داخل کشور ساخته نشده است، بلکه به علت عدم شناخت گلخانهداران نسبت به این تجهیزات، از کشورهای خارجی نیز وارد نشده است. به همین دلیل بازده و عملکرد در واحد سطح گلخانهها در کشور ما بسیار پایینتر از کشورهای خارجی است. هدف از این تحقیق تعیین انرژی مصرفی و آنالیزهای اقتصادی در تولید گل رز به عنوان یکی از مهمترین گلهای صادراتی منطقه میباشد. دادههای مورد استفاده در این تحقیق از 84 گلخانه در شهرستان شوشتر واقع در استان خوزستان با استفاده از پرسشنامه بدست آمدند. نتایج نشان داد که انرژی مصرفی کل درتولید گل رز 1523/34GJ/1000m2 و انرژی ویژه برای تولید هر شاخه گل رز16/49 مگاژول می باشد و بیشترین سهم انرژی مصرفی مربوط به سوخت میباشد که برای گرم کردن گلخانه صرف میشود (% 88 ) بعد از سوخت بیشترین سهم انرژی مصرفی مربوط به الکتریسته میباشدکلیدواژه ها
انرژی ، تحلیل اقتصادی، کشت گل رزمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.