تاثیر روش الیاژسازی مکانیکی بر مشخصات پودر الیاژ 93W-4/9Ni-2/1Feو بررسی نحوه تشکیل فازهای نانوکریستالین و امورف در حین الیاژسازی

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
  • کد COI اختصاصی: CIMS10_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2363
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد قادری حمیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران

حسین عربی

دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران.

جلیل وحدتی خاکی

دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

با الیاژسازی مکانیکی پودر الیاژ سنگین تنگستن نهایتا ریزساختاری شامل نانوکریستالهای تنگستن که در زمینه ای امورف توزیع شده اند به دست می اید این ساختار نسبت به پودر اولیه انرژی بالاتری دارد و توزیع عناصر فلزی در ان یکنواخت است فاز مذاب در حین زینتر پودرهای الیاژسازی مکانیکی شده در دماهای کمتری ظاهر می شود و لذا امکان زینتر در دماهای کمتر فراهم می شود دراین تحقیق مخلوط پودر الیاژ سنگین تنگستن با ترکیب 93W-4/9Ni-2/1Fe دردو اسیاب گلوله ای افقی و ماهواره ای بصورت مجزا تحت الیاژسازی مکانیکی واقع شده است و سپس تغییرات ساختاری و مورفولوژی پودرهای تولید شده مورد بررسی قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

الیاژسازی مکانیکی، پودر نانوکریستالین، الیاژ سنگین تنگستن، اسیاب ماهواره ای، اسیاب گلوله ای افقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.