ارائه مدلی جهت تولید متناسب با استفاده از تولید ناب ، تولید چابک و پایداری و تاثیر آن بر اثر بخشی تجهیزات کلی و عملکرد کسب و کار

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM01_306
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1013
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدقاسم سلیمی زاویه

دانشجوی دکتری، مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران

چکیده

تولید نقش مهمی در تسریع در رشد اقتصادی کشور دارد . جهانی سازی و تحولات فناوری در حال حاضر چالش هایی را برای شرکت های تولید کننده ایجاد می کند. آخرین تحولات فناوری در صنعت تولید ، شرکت ها را وادار کرده است که از سیستم های تولید سنتی به سیستم های پیشرفته تولید فناوری تبدیل شوند. پیشرفت های اخیر در جهانی سازی و فناوری بر سیستم های تولید تاثیر می گذارد. با استفاده از استراتژی های تولید ، بخش تولید برای ارتقاء عملکرد تجاری خود در حال آماده شدن است. بنابراین ادغام راهبردهای تولید برای زنده ماندن در محیط رقابتی بازار فعلی بسیار حیاتی است. برای به دست آوردن تعالی در فعالیت های تولیدی ، لازم است شرکت ها تولید متناسب را با سیستم های تولید ناب و چابک و تمایل به دستیابی به مزایای پایدار داشته باشند. هدف این مقاله ارائه راهکارهای اصلی تولید و سپس تولید متناسب به عنوان یک استراتژی تولید یکپارچه شامل تولید چابک ، تولید ناب و پایداری است. در این مقاله ، یک مدل تولید متناسب برای کمک به شرکت های تولید کننده برای ثبات اقتصادی و کارآیی موثر در یک بازار رقابتی جهانی ارائه شده است. اصول پارادایم های تولید موجود را با مفاهیم مدیریت جدید نوآورانه ترکیب می کند تا یک رویکرد پایدار در تولید ایجاد کند. به طور مشابه ، اثربخشی تجهیزات کلی به نگرانی اصلی سیستم های فن آوری تولید مدرن تبدیل شده است. با این وجود ، دانش محدود تجربی برای تایید تاثیر این استراتژی ها بر عملکرد تجاری در دسترس است .برای پر کردن این شکاف ، این مطالعه با هدف ارزیابی رابطه بین تولید مناسب ( تولید ناب ، تولید چابک و پایداری) و عملکرد تجاری از طریق واسطه اثربخشی تجهیزات کلی انجام شده است.

کلیدواژه ها

تولید متناسب، تولید چابک، تولید ناب، اثربخشی تجهیزات کلی ، عملکرد کسب و کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.