مسئله مکان یابی-تخصیص پیوسته با محدودیت فاصله و انتخاب تامین کننده گسسته ادغام شده در زنجیره تامین

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM01_242
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد یاوری

استادیار، دپارتمان مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه قم، قم

محسن غلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دپارتمان مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه قم، قم

علی سیاح

استادیار، دپارتمان مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه قم، قم

چکیده

مسئله مکانیابی- تخصیص پیوسته از جمله مسائل کلاسیک بوده و طیف کاربرد گستردهای در موارد زندگی واقعی مانند شبکه های دسترسی انرژی و آب، طراحی سیستم واکنش اضطراری، محل تاسیسات خرده فروشی، طراحی شبکه های کامپیوتری و غیره دارد. انتخاب تامین کننده فرایند شناسایی، ارزیابی و تخصیص است . فرآیند انتخاب تامین کننده حجم عظیمی از منابع مالی یک شرکت را به کار میگیرد و نقش اساسی در موفقیت هر سازمان دارد. انتخاب تامین کننده یکی از مهمترین موضوعات تصمیم گیری در زمینه مدیریت زنجیره تامین است. در این پژوهش مکانیابی -تخصیص پیوسته و انتخاب تامین کننده در یک زنجیره تامین سه سطحی مورد مطالعه قرار گرفته است که تعیین مکان توزیع کنندگان در فضای پیوسته، مکانیابی گسسته (انتخاب) تامین کنندگان آنها و همچنین تخصیص توزیع کنندگان تامینکنندگان و تخصیص مشتریان به توزیع کنندگان به صورت ادغام شده (توامان) با تصمیمات مکانیابی با محدودیت فاصله صورت میگیرد و هدف حداقل سازی مجموع هزینه های انتخاب و تاسیس تسهیلات و هزینه حمل ونقل محصولات تعیین شده است . برای مسئله معرفی شده یک مدل برنامه ریزی عدد صحیح مختلط غیرخطی توسعه داده شده است که مسئله در اندازه های کوچک حل دقیق و مورد مطالعه قرار گرفته است. در محاسبات صورت گرفته میزان تاثیر شعاع پوشش دهی تسهیلات و تاثیر ادغام مکانیابی-تخصیص پیوسته و انتخاب تامین کننده گسسته به صورت عددی و شماتیک جغرافیایی منتج شده است.

کلیدواژه ها

طراحی زنجیره تامین، مسئله مکان یابی-تخصیص پیوسته، انتخاب تامین کننده، فاصله محدود

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.