بررسی رابطه بین استفاده از فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی در شعب بانک قوامین استان کرمان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: CSIEM01_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 936
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شهیدی پوراکبری

کارشناس ارشد رشته مدیریت دولتی گرایش سیستمهای اطلاعاتی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،کرمان،

زهرا شکوه

استادیار، گروه مدیریت دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، کرمان،

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین استفاده از فناوری اطلاعات و چابکی سازمانی در شعب بانک قوامین استان کرمان اجرا گردید. این تحقیق از لحاظ ماهیت و روش، یک تحقیق توصیفی نوع همبستگی و از منظر هدف یک تحقیق کاربردی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر را کلیه کارکنان اعم از مدیران و کارمندان شعب بانک قوامین استان کرمان به تعداد220 نفر تشکیل می دهد که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای و با استفاده از جدول مورگان حجم نمونه ای به اندازه 140 نفر انتخاب و مورد پژوهش قرار گرفت . به منظور گردآوری داده ها و سنجش اساسی متغیرهای پژوهش از دو پرسشنامه، یکی پرسشنامه محقق ساخته فناوری اطلاعات و دیگری پرسشنامه استاندارد چابکی سازمانی استفاده شد که میزان روایی آنها با استفاده از روش روایی محتوایی به تایید رسید و پایایی آنها با استفاده از روش آلفای کرونباخ به ترتیب 0/905 و 0/935 بدست آمد و مورد تایید قرار گرفت. داده ها با کمک روشهای آماری توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزار SPSS ویراست 21 و در سطح معنیداری 0/05 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نهایی تحلیل داده ها با استفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین استفاده از فناوری اطلاعات و تمامی ابعاد آن (فن افزار، انسان افزار، اطلاعات افزار، سازمان افزار) با چابکی سازمانی در شعب بانک قوامین استان کرمان رابطه مثبت و معنیداری وجود دارد. در نهایت نیز با توجه به یافته ها و نتایج تحقیق پیشنهاداتی ارائه گردید.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، چابکی سازمانی، بانک قوامین استان کرمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.