بررسی میزان آلودگی صوتی در بخش مغز و اعصاب بیمارستان شماره ( 1) اردبیل و تاثیر آن بر آرامش روانی بیماران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم تربیتی، روانشناسی و آسیب های اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: PHCONF05_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 653
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فراز مهدی زاده ملاباشی

دانشجوی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

مریم پنجعلی اصل

کارشناس ارشد، دانشگاه قرآن و حدیث، آموزش و پرورش اردبیل، ناحیه ۲

تورج مهدی زاده ملاباشی

دکترای تخصصی مدیریت رسانه (PhD) ، شرکت آب منطقه ای اردبیل

چکیده

هدف: هدف از این مقاله، بررسی میزان آلودگی صوتی در بخش مغز و اعصاب بیمارستان شماره ( 1 ) اردبیل و مقایسه آن با استانداردهای بین المللی و بررسی اثرات آن بر آرامش روانی بیماران بستری در بخش در محدوده زمانی مطالعه است. روش بررسی: این کار با اپلیکیشن قابل اجرا روی سیستم عامل اندروید به نام SPL Meter به صورت کار آزمایی بالینی تصادفی انجام شد. ابتدا این اپلیکیشن تنظیم گردید سپس در داخل اتاق و محل جایگذاری دستگاه اندازی گیری نویز، آزمون مقدماتی انجام شد و نهایتا در اتاق های بخش منتخب، بطور تصادفی جایگذاری و میزان آلودگی صوتی در ساعات مشخص ثبت گردید. بخش منتخب، عبارت بود از بخش مغز و اعصاب با 30 بیمار در 6 اتاق بستری. یافته ها: در مجموع بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه می توان چنین استنباط کرد که میزان صدا در بخش مغز و اعصاب بیمارستان شماره ( 1) اردبیل به طور متوسط، بالاتر از استانداردهای مجاز جهانی است. نتیجه گیری: در انتها می توان چنین نتیجه گرفت که لازم است علاوه بر توجه به آرامش روانی بیماران، در راستای ارتقای سطح رفتاری پرستاران، پزشکان و سایر پرسنل شاغل در بیمارستان، سرمایه گذاری های لازم با هدف کاهش آلودگی صوتی انجام گیرد. به علاوه باید توجه ویژه ای به اصلاح و تعمیر ساختمان بیمارستان نیز گردد ضمنا در مکانیابی بیمارستانهای آتی، باید این موضوع، جزو شاخص های موثر در تصمیم گیری محسوب شود.

کلیدواژه ها

آلودگی صوتی، مغز و اعصاب، عملکرد رفتاری پرستاران، آرامش روانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.