مروری بر توسعه بازاریا بی آنلاین کسب وکارها
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: HPCONF05_238
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 344
نویسندگان
استادیار، گروه مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایرا ن
دانشجوی کارشناسی ارشد ، مدیریت کسب کار ، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
چکیده
با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیاز تمام افراد به داشتن شغل، بازار کار، پاسخگوی نیاز تمام متقاضیان شغل نخواهد بو د وبدیهی است که افراد می بایست به سمت کارآفرینی حرکت کنند و با ایجاد و را ه اندازی کسب و کار شخصی، درآمدی را برایخود کسب کنند. یکی از حوز ه هایی که مورد توجه و علاقه بسیاری از افراد است، بحث اینترنت و را ه اندازی کسب وکار از آنطریق است. افراد می توانند با طراحی سایت های مختلف به ارائه محصولات و خدمات خود اقدام نمایند. استفاده از ابزارهای نوینبازاریابی نه تنها فرصت هایی را برای کسب و کار به وجود می آورند بلکه بسیاری از تهدیدات را از بین می برند. پژوهشحاضر در زمره پژوهش های توصیفی و از نوع تحلیلی –اسنادی قرار می گیرد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظرروش توصیفی است که به شیوه کتابخانه ای انجام گرفته است.علاوه بر این ماهیت این مقاله به گونه ای است که از جملهپژوهش های علمی-ترویجی می باشد. از روش کتابخانه ای نیز جهت گرد آوری اطلاعات استفاده گردیده و از کتاب هایتخصصی در زمینه مورد پژوهش ، مقالات و مجلات معتبر استفاده شده است این مقاله سعی دارد به بررسی نقش بازاریابیاینترنتی بر توسعه کسب و کار بپردازد. در تحقیق حاضر، ضمن مروری جامع بر ادبیات موضوعی مربوط، ابتدا به معرفی بازاریابیو بازاریابی اینترنتی پرداخته شد و سپس در مورد مهارت های بازاریابی اینترنتی مطالبی بیان گردید. در نهایت راجع به بازاریابیاینترنتی به عنوان فرصت نوین کسب و کار بحث شده است.کلیدواژه ها
بازاریابی آنلاین ، کسب وکار ، توسعه بازاریابیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.