آموزش الکترونیکی زمینه ای برای افزایش بهره وری یادگیری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HPCONF05_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 658
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد افشین

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی

مونا تاتاری

کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

چکیده

یادگیری الکترونیکی شیوه ای برای طراحی، تدوین، ارائه و ارزشیابی آموزش است که از قابلیت ها و امکانات الکترونیکی برایکمک به یادگیری بهره می گیرد . با توجه به شهرت رادیو و تلویزیون آموزش دهندگان به تکنولوژی جدیدی د ست یافتندکه به سیستم پستی برای ارائه آموزش متکی نبود و به این ترتیب مجوز اولین رادیوی آموزشی دانشگاهی در سال 1921صادر شد که اولین پایه شکل گیری آموزش الکترونیکی محسوب می گردد در سال 1960 با تکامل و پیشرفت ر سانه ها،تکنولوژی آموزش از راه دور نیز دچار تغییری شد به جای تکیه بر سیستم پستی برای ارائه می شد دانشگاه ها با استفادهترکیبی از ابزار چند رسانه ای مالتی مدییا و ساختارهای اداری برای پشتیبانی آموزش از دانشجویان ثبت نام می نمایند بهنحوی که علاوه بر انگلستان و آمریکا در سایر کشورهای اروپایی و آسیایی موسسات آموزش الکترونیکی تو سعه ی افتامروزه کلاس های مجازی به دلیل وجود تکنولوژی های همگانی چون تلویزیون، رادیو و همچنین فناوری های جد یدهمچون لپ تاپ د سک تاپ و شبکه های کامپیوتری رو به افزایش است. آموزش الکترونیکی از فن آوری های اطلاعات ورایانه برای ایجاد تجربه های یادگیری است، یادگیری الکترونیک دربرگیرنده طیف متنوعی از ابزارهای فن آوری اطلاعاتاست و با توجه به رشد کمی و کیفی و افزایش قابلیت های اینترنت در سال های اخیر، امروز این نوع یادگیری تقریبا بایادگیری از طریق اینترنت شناخته می شود مفهومی است بیانگر بکارگیری فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در فرآیند آموزش.

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیکی، آموزش مجازی، یادگیری انلاین، فناوری اطلاعات و ارتباطات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.