ارزیابی میزان رضایت مندی مراجعین سازمان تامین اجتماعی ( مطالعه موردی: سازمان تامین اجتماعی شعبه 1 اهواز)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حقوق و علوم قضایی
- کد COI اختصاصی: ENSCONF02_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 676
نویسندگان
رییس تامین اجتماعی شعبه ۱ خوزستان، اهواز
چکیده
رضایت مندی مراجعین و توجه به آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا تنها خط مشی کارآمد برای بقای یک سازمان، رفع کاستی و ارتقای کمی- کیفی و در نهایت رضایت مشتریان است. پژوهش حاضر با هدف بررسی رضایت مندی مراجعین از سازمان تامین اجتماعی، شعبه 1 اهواز، در راستای آگاهی از نظام حقوق شهروندی بود. روش تحقیق حاضر توصیفی- تحلیلی و میدانی بود. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه مراجعین زن و مرد در گروه سنی( 55-70 و به بالا) به سازمان تامین اجتماعی بوده که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی ساده و در دسترس؛ پرسشنامه در میان 50 نفر توزیع شد. در این پژوهش متغیرهای سن، نحوه دسترسی به خدمات، وضعیت تاهل، نحوه برخورد کارکنان، شناخت حقوق شهروندی و آگاهی از قانون تامین اجتماعی ای بررسی شد. نتایج نشان داد تنها میان متغیر وضعیت تاهل و رضایت مندی مراجعین رابطه معناداری وجود نداشته است. در حالیکه میان سایر متغیرها با رضایت مندی رابطه معناداری وجود داشته است . بدین معنا که افزایش یا کاهش هریک از این متغیرها در میزان رضایت مندی از سازمان تاثیرگذار بوده است. در مجموع میزان رضایت مندی از سازمان تامین اجتماعی در حد پایین ارزیابی شد.کلیدواژه ها
رضایت مندی، سازمان تامین اجتماعی، نظام حقوق شهروندیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی سطح سرمایه گذاری آموزشی در اسکاندیناوی و کشورهای شرق آسیا از منظر شاخص های اقتصادی UNESCO
- واکاوی رابطه بین هوش هیجانی و موفقبت شغلی ادراک شده در شر کت های مستقر در پارک علم و فناوری
- تدوین مدل عوامل موثر بر مدیربت جهادی مبتنی بر معنوبت سازمانی: مطالعه ای بر دیدگاه های مقام معظم رهبری در بانک سپه
- رتبه بندی انواع متدولوژی های مدیریت پروژه بر اساس روش TOPSIS
- عوامل تعیین کننده قصد رفتاری حسابرسان داخلی برای استفاده از تکنیک های حسابرسی به کمک رایانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.