استخراج و نحوه مدیریت ریسک فرآیند آماده سازی به موقع ساخت فیکسچر برای تولید خودرو مبتنی بر مکتب مدیریت ریسک کوزو
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_136
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 815
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی مکاترونیک دانشگاه تهران
دانشیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه تهران
چکیده
مدیریت نوآوری و فرآیند توسعه موفق محصول در صنایع، ارتباط مستقیمی با شناسایی و مدیریت ریسک دارد. چارچوب یکپارچه مدیریت ریسک سازمانی کوزو، یک چارچوب جامع برای مدیریت ریسک است که با توجه به توانایی آن در جهت توسعه و بکارگیری فعالیتهای مدیریت ریسک و ارتقاء عملکرد سازمان و کنترل داخلی، به صورت گستردهای در سراسر دنیا استفاده شده است. در این مقاله، به بررسی ریسک در یک واحد عملیاتی در صنایع خودروسازی که از مهمترین صنایع در تمام کشورها محسوب میشود پرداخته شدهاست. استخراج ریسک فرآیند آمادهسازی ساخت فیکسچر که تشکیل دهنده خط تولید در کارخانه است، به دلیل ظرافت و دقت از یک سو و نیاز به سرعت در تحویل به موقع آن از سوی دیگر به عنوان مورد مطالعه انتخاب شده است. در این مقاله مشخصات این واحد عملیاتی که در یک شرکت تولید خودرو ایرانی قرار دارد، تشریح و مراحل طراحی و ساخت فیکسچر در آن مورد بررسی قرار می گیرد. در ادامه ریسکهای فرآیند ساخت فیکسچرهای خط تولید خودرو مطابق گام های مدل کوزو استخراج و سپس نحوه پاسخ به ریسک و فعالیتهای کنترلی آن از منظر پیشنهاد استراتژی عملیاتی و راهکارها تشریح شده است. نتایج این تحقیق می تواند در سایر شرکتهای مشابه مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
فرآیند توسعه محصول، مدیریت ریسک سازمانی، مکتب ریسک کوزو، کنترل داخلی، صنایع خودروسازی، واحد عملیاتی، طراحی و ساخت، شرکت تولید خودرو ایرانی.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.