بررسی منابع زیستی در منطقه ناژوان اصفهان و اهمیت توجه به آلاینده های محیط زیست
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: کنفرانس ملی حفاظت از تنوع زیستی و دانش بومی
- کد COI اختصاصی: BIODIVERSITY01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1536
نویسندگان
دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
عضو هیات علمی دانشگاه میبد
چکیده
امروزه با رشد جمعیت در نواحی شهری، تأمین محیط زیست سالم یکی از نیازهای اولیه بشر محسوب میشود. علاوه بر این آلاینده های مختلف ناشی از فعالیت های شهری، کشاورزی و صنعتی در نقاط همجوار و محدوده های پیرامون، منابع تأمین آب شهری وارد محیط زیست میشود، به نحویکه ضرورت مطالعه برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست آب و شناسایی منابع آلاینده را نشان می دهد. رشد روز افزون جنعیت باعث گسترش و توسعه فیزیکی شهرها می شود و بدین ترتیب چهره طبیعت دستخوش تغییر و تحول می گردد و عناصر فیزیکی و بی جان جای عناصر طبیعی و بیو لوژیکی را به مرور می گیرند. از طرفی بار آلودگی ناشی از فعالیت های خانگی و صنعتی نیز به تبع رشد روز افزون جمعیت و پیشرفت تکنولوژی ابعاد جدیدتر و وسیع تر به خود می گیرد. با توجه به مطالب ذکر شده اصفهان جایگاه محور زاینده رود و نوار سبز دو طرف آن در کلان شهر پر رنگ تر از همیشه می نماید. چرا که علاوه بر عملکردش در ساختار کالبدی شهر از عملکرد اکولوژیکی و اجتماعی- روانی خاصی بر خوردار است. بخش قابل توجهی از فضاهای سبز شهری که بعنوان ریه های تنفسی شهر عمل می کنند در این محور واقع شده اند و در عین حال با فضای دل انگیزی که رود خانه ایجاد نموده است جوابگوی نیاز های اجتماعی- روانی شهنشینان نیز می باشد. در این مقاله به بررسی منابع زیستی در منطقه ناژوان و اهمیت توجه به آلاینده های زیست محیطی که باعث صدمه و خسارت به این منطقه شده است می پردازیم.کلیدواژه ها
ناژوان، فضای سبز، آلودگی، فاضلابمقالات مرتبط جدید
- Molecular Simulation of Water Transport through Polyamide Membrane in K+Cl- Salt Solution
- نانوکامپوزیت ها در دندانپزشکی
- Improving the characteristics of L-shaped graphene-based gas sensor using gold block on the surface
- Molecular Modelling of Gelatin Bundles for Atomistic Investigations Suggesting Two Stable Conformations
- بررسی تاثیر نانوذرات منیزیم بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه بادرنجبویه Melissa officinalis
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.