شناسایی قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای تربیت بدنی سازمان زندان های کشور

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران
  • کد COI اختصاصی: SASM02_214
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1424
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهین سلطان پور

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی

مهرزاد حمیدی

دانشیار دانشگاه تهران

حبیب هنری

دانشیار دانشگاه علامه طباطباییدی

چکیده

سازمان زندان ها در مسیر پرشتاب اصلاح و تربیت، ورزش را به عنوان یک ضرورت تلقی نموده و کوشش می نماید زندانیان را در اینمسیر به قله های رفیع سلامت جسمانی و روانی سوق داده، اوقات فراغت آنان را پر نماید و با استفاده از ابزار ورزش و تربیت بدنی آنان رابه مسیر اصلی زندگی برگرداند. هدف تحقیق حاضر شناسایی قوت ها ، ضعف ها ، فرصت ها و تهدیدهای تربیت بدنی سازمان زندان هایکشور بود تا تربیت بدنی این سازمان بتواند با استفاده از قوت ها و فرصت ها بر ضعف ها و کاستی ها غلبه کرده و به سوی اهداف عالیخود حرکت نماید. برای جمع آوری اطلاعات، ضمن بررسی اسناد و مدارک موجود از پرسشنامه باز و بسته به منظور شناسائی قوت ها،ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای تربیت بدنی سازمان زندان های کشور استفاده گردید. روایی پرسشنامه ها توسط اساتید و پایائی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ و با ضریب 0/87 مورد تایید قرار گرفت. جامعه آماری این تحقیق را کارشناسان تربیت بدنی ستادسازمان زندان های کشور، مسئولین تربیت بدنی ادارات کل زندان های سراسر کشور و اعضاء شورای راهبردی تربیت بدنی سازمان زندان-های کشور تشکیل می دادند. نمونه آماری به علت محدود بودن جامعه آماری به صورت کل شمار انتخاب شد. نتایج تحقیقات نشان دادتربیت بدنی سازمان زندان های کشور 10 قوت، 7 ضعف، 5 فرصت و 5 تهدید پیشروی خود دارد که بر اساس آزمون فریدمن رتبهبندی شدند ، علاوه بر این نتایج تحقیقات نشان داد تربیت بدنی سازمان زندان ها برای توسعه ورزش و تربیت بدنی در سطح زندان ها می-بایست نقاط قوت خود را حفظ و ارتقاء داده و از این نقاط و فرصت ها استفاده تا بر ضعف ها و تهدیدها غلبه نماید. تدوین برنامه راهبردیو انتخاب راهبردهای مناسب به منظور استفاده حداکثر از قوت ها و فرصت ها برای بر طرف کردن ضعف ها و تهدیدها پیشنهاد می شود.

کلیدواژه ها

سازمان زندان های کشور، قوت ها ، ضعف ها، فرصت ها، تهدیدها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.