پذیرش فناوری اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MFTCONF02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1078
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملیکا ملک آرا

دکترای معادل کسب و کار از علوم تحقیقات اوراسیا

چکیده

با گسترش روزافزون اینترنت و افزایش حسگرها و ابزارهای هوشمند در دسترس، اکنون شاهد شکل نوین استفاده از اینترنت هستیم که با عنوان اینترنت اشیاء IOT شناخته می شود . اینترنت اشیاء یک نوآوری جدید در دنیای فناوری است و تاکنون با پشتیبانی بسیاری از شرکت ها ، پیشرفت های زیادی نموده است اما این تازه نقطه شروع رشد آن است. اینترنت اشیاء فناوری جدیدی است که به حضور نافذ محیطی توجه می کند و از تنوع چیزهایی با اتصالات بی سیم و سیم دار به محاوره با یکدیگر می پردازد. این اشیا برای ایجاد کاربردها یا خدمات جدید و دستیابی به اهداف مشترک با یکدیگر همکاری می کنند و در واقع چالش های توسعه برای ایجاد جهانی هوشمند و بزرگ به شمار می روند. اینترنت اشیاء ، منجر به افزایش کارایی و دقت ، توام با سود اقتصادی بیشتر و کاهش مداخلات انسانی می شود. برنامه های کاربردی اینترنت اشیاء می توانند بین انسان ها ، بین انسان ها و اشیاء، بین اشیاء و اشیاء توسعه پیدا کنند. در این مقاله به بررسی پذیرش فناوری اینترنت اشیاء پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء ، ارتباطات بین الملل ، هویت دیجیتال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.