ارزیابی میزان استفاده از روش تدریس انعکاسی در بین معلمان شهرستان خدابنده بخش سجاسرود
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری «از نگاه معلم»
- کد COI اختصاصی: CFTP06_555
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 503
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه، کارشناسی مهندسی عمران گرایش عمران، کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش و پرورش ابتدایی، معلم مدرسه شهید حیدری منطقه انگوران استان زنجان
کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی، معلم مدرسه ابوذر منطقه انگوران
چکیده
تعلیم و تربیت در پیشبرد اهداف عالی یک کشور جایگاه بالایی دارد، اگر در جامعه ای نیروهای مدرس بتوانند با آرامش خاطر ذهنی و با فراغ بال با استفاده از فنون و روش های مناسب تدریس و استفاده از تکنیک ها و ابزار وامکانات موجود کلاس آموزشی پویا و فعال ایجاد کنند، می توانند پایه های علمی و آموزشی یک کشور را ارتقا دهند. استفاده از روش های نوین تدریس به همراه روش های سنتی می تواند نقش بسیار بالایی در آموزش مطلوب ومناسب دانش آموزان داشته باشد. در حالت کلی روش های تدریس، به دو شاخه تقسیم می شوند، روش های تدریس مستقیم که معلم محور هم نام دارند و روش های تدریس غیر مستقیم یا فراگیر محور (دانش آموز محور). روش های غیر مستقیم تدریس بیشتر دانش آموزان خلاق تری تربیت می کند، در مقابل روش های تدریس مستقیم با توجه به اینکه تاکید زیادی بر محتوی علمی و انباشت مطالب علمی در ذهن دانش آموزان دارند، دانش آموزان با اطلاعات غنی تری تربیت می کنند که این اصل زمانی جامعه ی عمل به خود می پوشد که معلمانی که دارای مشخصه های (عناصر انعکاسی) انعکاسی در آموزش و پرورش مشغول شوند. در مقاله حاضر به بررسی روش تدریس انعکاسی پرداخته ایم. اطلاعات از طریق توزیع پرسشنامه و مرور مطالب و مقالات به دست آمده است. و در انتها پیشنهاداتی برای تدریس مناسب و مدیریت مطلوب کلاس ارائه کردیم.کلیدواژه ها
روش تدریس انعکاسی، معلمان، روش های تدریس نوین، روش های تدریس مستقیم و غیرمستقیم، فعالیت ها ی کلاسیمقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.