چگونه توانستم مشکل ترس از معلم الهام دانش آموز پایه دوم را برطرف نمایم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری «از نگاه معلم»
  • کد COI اختصاصی: CFTP06_430
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 598
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه جعفری درگیری

کاردانی، تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قشم، اداره آموزش و پرورش شهرستان رودان، آموزشگاه شهید محلاتی برنطین

چکیده

موضوع ترس از معلم موضوعی است که در رابطه با آن پژوهش های زیادی نگارش می شود. همچنین در رابطه با موضوع بی علاقگی به کلاس و درس و بررسی روابط و تاثیرات آنها بر روی هم نیز جای بسی تامل است. پژوهش گران در رشته آموزش ابتدایی همواره بررسی های علمی و پژوهشی خود را در این رابطه در معرض مخاطبین این رشته قرار داده اند. در اقدام پژوهی حاضر نیز تلاش شده است که این موضوع بیشتر و دقیق تر بسط داده شود. بسیاری از تحقیقاتی که در موسسات آموزش عالی صورت گرفته است بیشتر در مورد تاثیر ترس از معلم بر افت تحصیلی و به صورت تئوری متمرکز است. اگر هریک از راهبردهای اجرائی شده به طور کامل انجام نشود، شاید دیگر زمان آن رسیده باشد که به دنبال شناخت راهکارها و هم چنین احتمالات جدیدتری برای مشخص کردن مسائل پژوهشی مربوط باشیم. با وجود اینکه مطالعات کمی و کیفی متعددی در مورد ترس از معلم وجود دارد، اما بیشتر پژوهش ها در این زمینه کمی بوده است و در آنها به موضوعات فرایند ترس از معلم و تاثیر بر بی علاقگی به کلاس و درس که به عنوان یک فاکتور اصلی در ترس از معلم مطرح می باشد توجه نشده است. با توجه به اثرات پژوهش علمی پیرامون مسائل ترس از معلم و بی علاقگی به کلاس و درس لازم و ضروری بوده تا در جهت روشن شدن چگونگی بررسی این موضوع پژوهش هایی انجام شود. روش پژوهش به صورت اقدام پژوهی و ا ستفاده از منابع کتابخانه ای و فیش برداری و استفاده از منابع نظری و تئوری درباره ترس از معلم و بی علاقگی به کلاس و درس بوده است. یافته های اقدام پژوهی نشان می دهد که فاکتورهای مورد بحث ارتباط عمیق و غیرقابل اجتنابی با هم دارند و رابطه معناداری بین داده های پژوهش وجود دارد. با توجه به نتایج به دست آمده می توانگفت نظرات پژوهشگران رشته آموزش ابتدایی پیرامون مقوله های ارائه شده در این رابطه کاملا صحیح و مبتنی بر واقعیت است. از این رو پیشنهاد می شود مباحث ترس از معلم و بی علاقگی به کلاس و درس در مراکز آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی مطرح گردد و نتایج تحقیقات به صورت پروپوزال های نظری ارائه گردد.

کلیدواژه ها

ترس از معلم، بی علاقگی به کلاس و درس، آموزش ابتدایی، پژوهش، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.