بررسی جایگاه تنبیه و تشویق در فرآیند تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری «از نگاه معلم»
- کد COI اختصاصی: CFTP06_225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 806
نویسندگان
لیسانس دینی وعربی، آموزش و پرورش شهرستان گناوه، استان بوشهر
چکیده
از آنجام این تحقیق بررسی جایگاه تنبیه و تشویق در فرآیند تحصیلی دانش آموزان است. با توجه به اهمیتی و جایگاه حساسی که تشویق و گاهی اوقات تنبیه در رشد و پیشرفت دانش آموزان دارد و همه ی افراد از دوران کودکی با آن مواجه هستند بهتر از کنار این موضوع به راحتی رد نشوید و به دنبال بهره گیری درست از آن در جهت پیشبرد اهداف خود و فرزندان و دانش آموزان خود باشید تا به جای استفاده در مواقع ناصحیح و نادرست به عنوان محرک قوی در جریان آموزش برای ایجاد انگیزه استفاده شود. این مقاله با روش علمی- مروری انجام گرفته شده است و در تهیه ی آن از انواع کتاب ها مقالاتف مجلات و ... معتبر استفاده شده است. یافته های این مقاله حاکی از آن است که هر موجودی وقتی در حال انجام کاری می باشد ناخودآگاهی کسی در این راه موفق است که انگیزه و هدف کافی برای تلاش به آن را دارد بسیاری از انگیزه ها در اثر وجود محرک های بیرونی می باشند. یکی از این مرک ها تشویق می باشد اما نباید فراموش کرد که همیشه تشویق موثر نمی باشد و گاهی اوقات از تنبیه مناسب نیز باید استفاده کرد با این وجود تشویق در کنار یادگیری از تنبیه برای پیشبرد اهداف نقش و جایگاه بالاتر و تاثیر بهتری دارد که این تشویق به صورت های مختلف دیده می شود. نتیجه ی کلی که از این مقاله گرفته شده این است که ما وقتی می توانیم از تشویق و تنبیه به طور صحیح استفاده کنیم که ویژگی ها و با نحوه ی استفاده از آن به شکل صحیح استفاده کنیم به صورتی که اندکی بی اعتنایی به شیوه ی مناسب انجام آن نه تنها تاثیر مناسب نمی گذارد، بلکه می تواند نقش مخرب بر روی دانش آموز هم در تحصیل و هم در تربیت و زندگی شخصی او در پی خواهد داشت.کلیدواژه ها
تنبیه، تشویق، دانش آموزان، تحصیل، یادگیریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.