بررسی آثار تربیتی و راه های تشویق دانش آموزان به نماز در مدارس شهرستان میناب
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری «از نگاه معلم»
- کد COI اختصاصی: CFTP06_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1227
نویسندگان
کارشناسی آموزشی ابتدایی/ اداره آموزش و پرورش هرمزگان، شهرستان میناب، دبستان پسرانه ی ایمان
کارشناسی دینی عربی/ اداره آموزش و پرورش هرمزگان، شهرستان میناب، دبیرستان نمونه دخترانه ی حضرت خدیجه (س)
کارشناسی آموزشی ابتدایی/ اداره آموزش و پرورش هرمزگان، شهرستان میناب، دبستان پسرانه ی ایمان
چکیده
نماز میراث تمامی انبیاء است، هر پیامبری که مبعوث به رسالت شد انسان ها را به نماز دعوت کرد و به آن سفارش نمود. ((قرآن کریم در سوره مریم آیه 31 از دعوت به نماز حضرت عیسی (ع) و در آیات بعد، از دعوت به نماز حضرت اسماعیل (ع) یاد کرده است. در سوره طه خداوند به پیامبر (ص) می فرماید: خانواده و پیروان خود را به نماز امر کن و در این دعوت شکیبا باش .)) نماز کشتی نجات نماز، تقدیم حمد و سپاس به درگاه خالق منان و کامل ترین پاسخ به عالی ترین نیاز انسان؛ فرصتی برای طراوات بخشیدن روح و پلی برای نیل به اوج کمال نماز . یعنی کمال جویی است. یکی از اساسی ترین ارکان حیات، نماز . مطلق و زنت بخش شخصیت و منش مومنان است، تمدن، فرهنگ، زندگی و تحرک جوامع انسانی است. نماز پیوند انسان را با ذات فناناپذیر برقرار می نماید و به او جاودانگی را نوید می دهد. نماز دستی است از سوی انسان به سوی آنکه متناسب با نیاز و خواست اوست. لذا انسان، به هنگام نماز آرامش خود را باز می یابد و به زندگی و حیات خود امیدوار می گردد، مشروط بر آنکه در این سیر روحی، رابط و واسط اصلی (یعنی روح) غائب نباشد. مقاله به دنبال آثار تربیتی و راه های تشویق دانش آموزان به نماز در مدارس می باشد. در این مقاله ضرورت توجه ویژه به کودکان و نوجوانان، بیان مسئله، سیمای نماز، کمالات نماز، نماز مطلوب از نگاه قرآن، بهانه افراد بی اعتنا به نماز، اصول و قواعد کلی دعوت به نماز، نماز و تامین نیازهای دونی و روانی نوجوانان، نقش معلم و مدرسه در توسعه فرهنگ نماز، راه های بوجود آوردن انگیزه به نماز در دانش آموزان و راهکارهای پیشنهادی مورد بررسی قرار داده شده است. روش تحقیق در این مقاله و جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای می باشد.کلیدواژه ها
نماز، دانش آموزان، انگیزه، معلمان، مدارسمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.