بررسی کارایی جداکننده مغناطیسی خشک: نمونه موردی کانسنگ منیتیت معدن تخت
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی مواد،متالورژی و معدن ایران
- کد COI اختصاصی: MCONF03_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1115
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
کارشناس آزمایشگاه کانه آرایی
مدیرعامل شرکت کیهان صنعت کاسپین
چکیده
از آنجاییکه کانی های اصلی آهن دار منیتیت و هماتیت می باشد و این کانی ها با استفاده از روش های فیزیکی، شیمیایی وفیزیک وشیمیایی پرعیار می شوند. ارزان ترین و راحت ترین روش برای پرعیارسازی کانی های آهن دار روش های فیزیکی می باشد.نمونه مورد مطالعه کانسنگ آهندار (منیتیت) معدن تخت می باشد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر پارامترهای دانه بندیخوراک، سرعت گردش جداکننده مغناطیسی، میدان مغناطیسی و نرمه بر روی عملکرد جداکننده های مغناطیسی شدت پایینمی باشد. در این تحقیق از چهار دانه بندی (0-10)، (0-5)، (0-3) و (5-10) میلی متر استفاده شده است. برای بررسی اثر سرعت گردش جداکننده مغناطیسی از سه سرعت 40 ،60 و 90 دور بر دقیقه استفاده شده است. برای بررسی اثر شدت میدانمغناطیسی بر عملکرد این جداکننده از سه میدان مغناطیسی 700 ،1700 و 3000 گوس استفاده شده است. همچنین برای بررسیاثر نرمه ذرات با ابعاد کوچکتر از (1) میلی متر از دانه بندی (0-5) میلی متر حذف شده است. نتایج نشان داده است با بررسی مواد دانه درشت در جداکننده مغناطیسی خشک بهترین نتایج حاصل می شود علت این امر کاهش میزان ذرات نرمه می باشد. بابررسی اثر سرعت گردش جداکننده مغناطیسی مشخص شد هر چه سرعت گردش این جداکننده افزایش یابد میزان عیار مادهمورد مطالعه نیز افزایش می یابد. علت این امر این می باشد که با افزایش سرعت گردش جداکننده کانی های با شدت مغناطیسیضعیف فرصت کافی برای جذب بر روی جداکننده را نداشته و لذا به بخش باطله منتقل می شوند. با بررسی اثر میدان مغناطیسیمشخص شد هر چه میدان مغناطیسی کاهش یابد عیار محصول بدست آمده افزایش می یابد زیر ذرات با شدت میدان مغناطیسیپایین جذب نمی شوند. با حذف نرمه نتایج نشان داده است که میزان بازیابی و عیار بشدت افزایش می یابد.کلیدواژه ها
جداکننده مغناطیسی، منیتیت، دانه بندی، مغناطیسی شدت پایینمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.