شبیه سازی سیستم بازیابی انرژی آسانسور با موتور RMSM و روش PWM

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دهمین سمینار سراسری بین المللی آسانسور و پله برقی
  • کد COI اختصاصی: ASANSOR10_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 632
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا کریمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، گرایش مکاترونیک، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه سیستان و بلوچستان

سعید فراهت

استاد مهندسی مکانیک، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه سیستان و بلوچستان

امیر حسین حاجی سید بروجردی

کارشناسی ارشد مهندسی انرژی های تجدیدپذیر، مرکز آموزش علمی کاربردی بین المللی کوشا، تهران

چکیده

اولین چیزی که با دیدن ساختمان های بلند و برج ها با توجه به اهمیت زمان در زندگی شهرنشینی به ذهنمی رسد، لزوم استفاده از آسانسورهاست. درواقع آسانسورها جزو لاینفک زندگی آپارتمان نشینی است لذاکنترل مناسب آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این مقاله به شبیه سازی موتور RMSM و بررسیروش استفاده شده در شبیه سازی حالت کاری همکرد موتور پرداخته شده است. آسانسور مورد نظر، آسانسوریبه ظرفیت 2 نفر و با کابینی به جرم 200 کیلوگرم می باشد. جرم متوسط هر نفر 75 کیلوگرم، جرم وزنه تعادلبرابر با 275 کیلوگرم و شعاع فلکه کشش آسانسور برابر با 12 سانتیمتر می باشد. با اعمال نسبت 15:1گیربکس، اندازه گشتاور برای چهار حالت کاری برابر با 6 نیوتن متر می گردد. لذا شبیه سازی، هنگامی کهآسانسور به سمت بالا حرکت می کند، برای دو حالت کاری کاملا خالی و کاملا پر و هنگامی که آسانسور بهسمت پایین حرکت می کند. مقدار بازدهی سیستم بازیابی انرژی آسانسور به عوامل مختلف نظیر مبدل مورداستفاده، باتری، فرکانس کاری و سیستم کنترل و ... بستگی دارد که از مهم ترین آنها مبدل مورد استفادهمی باشد. دامنه ولتاژ واحد بازیاب انرژی هنگامیکه ماشین در حالت موتوری است برابر با دامنه ولتاژ شبکه وزمانی که ماشین در حالت ژنراتوری قرار می گیرد مقداری کمتر از دامنه ولتاژ شبکه دارد ولی فرکانس آنهمیشه با فرکانس شبکه برابر است چون شرط اتصال آن به شبکه می باشد.

کلیدواژه ها

آسانسور، بازیابی انرژی، روش PWM ، موتور RMSM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.