تجزیه و تحلیل اثرگذاری دانشگاه بر صنعت حمل و نقل بر اساس مدل SWOT

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین همایش ملی ترانزیت و حمل و نقل بین المللی در مسیر توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: ITKAED01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 703
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید دستمردی

مدرس دانشگاه در رشته مدیریت بازرگانی و فارغ التحصیل فیاتا

چکیده

دانشگاه مظهر و مرجع آموزش و ارائه نقطه نظرات علمی و تحقیقاتی می تواند در تبلور اهداف عالی حمل و نقل، نقش محوری داشته باشد. حمل و نقل با برخورداری از تجارب ناشی از فعالیت و در کنار آن بهره مندی از مطالعات علمی دانشگاه می تواند به هدف اصلی خود که رونق و توسعه ارائه خدمات مربوطه می باشد دست یابد. با بکارگیری مدل SWOT می توان به بررسی نقاط قوت و ضعف تعامل دانشگاه با صنعت حمل و نقل و از سوی دیگر احصاء فرصت های و تهدیداتی که در این زمینه وجود دارد، پرداخت. یکی از مهمترین دستاوردهای دانشگاه در حمل و نقل، بروز کردن آن با بهره مندی از پیشرفت های علمی و مبتنی بر فناوری اطلاعات می باشد. در عصر کنونی گوی رقابت از آن صاحبان کسب و کاری خواهد بود که مزیت رقابتی برای خود ایجاد نمایند و یا از فنون جدید، بازاریابی بهره مند شوند که این موارد را می توان از طریق پتانسیل دانشگاه حاصل نمود. بازاریابی حمل و نقلی شیوه ای است علمی، که بر اساس مطالعات دانشگاهی می تواند راهگشای جذب و شناسائی بازارهای هدف متعدد و گسترده ای در خصوص حمل و نقل گردد. همچنین تدوین قوانین و مقررات که اصولا بر اساس یافته های علم حقوق و برگرفته از ستاده های دانشگاهی می باشد. بدلیل عدم انطباق پذیری با واقعیت های عملیاتی حمل و نقل منجر به ایجاد موانع در تسریع و تسهیل آن می گردد و بعنوان یک نقطه ضعف قابل شناسائی خواهد بود. ایران بعنوان کشوری با جایگاه خاص جغرافیائی در زمینه حمل و نقل بدلیل عدم جدید در پرداختن به مقوله لزوم ارتباط نزدیک بین دانشگاه و حمل و نقل از سوی کشورهای رقیب در معرض تهدید به از دست دادن این فرصت طلائی کسب درآمد و اشتغالزائی می باشد. در واقع این موقعیت جغرافیائی خود از جهت تهدید و فرصت قابل بررسی می باشد. اینک این سوال مطرح می شود: چگونه از ظرفیت های دانشگاه در راستای تعالی حمل و نقل بهره مند شویم حمل و نقل بعنوان یک کسب و کار مبتنی بر ارائه خدمت نیازمند زمینه سازی علمی با بکارگیری مطالعات دانشگاهی می باشد. در این خصوص: آموزش فعالان، ساختارمندی سازمانی، مستند سازی، تحقیقات بازاریابی، قوانین و مقررات و سایر موارد را می توان محورهای اثربخشی دانشگاه بر صنعت حمل و نقل دانست.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.