رتبه بندی عوامل موثر بر بهبود بهره وری نیروی انسانی کارکنان کنسرسیوم فاز14پارس جنوبی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU06_1076
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 342
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور فردوسی

کارشناس ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه تهران

چکیده

پژوهش حاضر بر این موضوع تاکید دارد که مشارکت کارکنان در امور و تلاشهای هوشیارانه و آگاهانه آنان همراه با انضباط کاری می تواند بر میزان بهره وری و تمرین برای بهبود بهره وری بویژه در یک محیط متلاطم و توام با ناامنی تاثیر گذارد. روح فرهنگ بهبود بهره وری باید در کالبد سازمان دمیده شود که در آن میان نیروی انسانی هسته مرکزی را تشکیل می دهد. یکی از مهمترین اهداف در هر سازمان ارتقاء سطح بهره وری آن است و با توجه به اینکه انسان در ایجاد بهره وری نقشی محوری دارد درخواستهای او در سازمان اثری کلیدی بجا می گذارد. تا چه اندازه سازمان توانسته است بهبود بهره وری را در سازمان به عنوان یک ضرورت نگاه گرده و تا چه اندازه سرمایه گذاری لازم برای بهبود کارکنان و ایجاد فرهنگ و نگرش درست به بهره وری کارکنان توجه کرده است باتوجه به مباحث مطرح شده و اهمیت بهره وری در سازمان ها، در این پژوهش به دنبال شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی کارکنان کنسزسیوم فاز 14 پارس جنوبی هستیم. جامعه آماری در این پژوهش شامل کلیه کارکنان فاز 14 پارس جنوبی است که تعداد آنها400 نفر است. برای نمونه گیری از فرمول کوکران استفاده شد. این پژوهش براساس نوع هدف کاربردی، به لحاظ نوع روش کمی و شیوه توصیفی و از نظر رویکرد استقرایی است. پس از جمع بندی نظرات و تحلیل داده ها با استفاده از مدل معادلات ساختاری و مدل برنامه ریزی خطی فازی، مشخص شد که حمایت سازمانی و بازخورد عملکرد بر بهره وری کارکنان فاز 14 پارس جنوبی تاثیر (رابطه علی) مستقیم و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

بهره وری، کارایی، اثربخشی، نیروی انسانی، برنامه ریزی خطی فازی، تصمیم گیری چند معیاره.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.