سیستم های خورشیدی ایستای وتاثیران آن بر صرفه جویی مصرف انرژی در مجتمع مسکونی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی شهر هوشمند چالش ها و راهبردها
- کد COI اختصاصی: SMARTCITYC01_191
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 453
نویسندگان
پژوهشگر کارشناسی ارشد گروه معماری واحدملایر دانشگاه ازاد اسلامی واحد ملایر ایران
چکیده
انسان از دیرباز همیشه سعی بر آن داشته است که از ابزارهای محیطی خود به بهترین شکل ممکن استفاده نماید. انرژی خورشیدی یکی از این راهکارهای برای بهره گیری از مزایای زیاد این منبع بی زوال می باشد با توجه به پیشرفت معماری و نیاز انسان به رویکردهای جدید، معماری خورشیدی می تواند انسان ها را به دنیایی جدید رهنمون سازد. معماری خورشیدی مسیری است میانبر برای رسیدن به معماری پایدار و استفاده بهینه از ابزارها و امکانات فعلی بدون آنکه نیاز آیندگان به خطر بیافتد. اقلیم سرد به عنوان یکی از مناطق اقلیمی ایران، راهکارهای مختلف خود را در جهت استفاده بهینه از انرژی خورشید می طلبد. با این نگرش و به هدف دستیابی به راهکارهای طراحی اقلیمی و صرفه جویی در مصرف انرژی در مسکن سردسیری، وضعیت اقلیمی استان همدان مورد بررسی قرار می گیرد و همچنین می توان گفت از اقدامات موثر در زمینه بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان های مسکونی واستفاده از انرژی های طبیعی، طراحی اقلیمی ساختمان ها براساس اصول معماری همساز با اقلیم در هر منطقه می باشد اقلیم سرد به عنوان یکی از مناطق اقلیمی ایران، راهکارهای خود را می طلبد. با این نگرش و به هدف دستیابی به راهکارهای طراحی اقلیمی در مسکن سردسیری، وضعیت اقلیمی همدان به عنوان نمونه موردی، بررسی می شود در این پایان نامه ابتدا به تعاریفی از مفهوم مسکن، سکونت و مجتمع های مسکونی می پردازیم، سپس به بررسی سیستم های ایستای خورشیدی وانواع آن اشاره می کنیم./ و پس از ذخیره سازی در فضاهای گلخانه ودیوارهای ترمپ و.... در فضاهای خانه پخش می کنند، بحث می کنیم. و طرز استفاده از این انرژی در گرمایش مجتمع مسکونی و نوع طراحی آنها با استافده از روش های مختلف خورشیدی بیان شده است. طرز قرارگیری ساختمان در سایت، نوع پوشش گیاهی بازشوها، چیدمان داخلی فضاها برحسب مقدار نور در جت های مختلف از موارد دیگر در طراحی خاه های خورشیدی می باشد.کلیدواژه ها
معماری پایدار، سیستم های غیر فعال خورشیدی، فضای گلخانه، دیوار ترومپ، مجتمع مسکونیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.