مبدل منبع DC/DC A دوطبقه برای استفاده در سیستم های خورشیدی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی شهر هوشمند چالش ها و راهبردها
- کد COI اختصاصی: SMARTCITYC01_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 661
نویسندگان
دکتری برق، گروه برق، موسسه غیرانتفاعی رشدیه، تبریز، ایران
کارشناس ارشد برق، گروه برق، موسسه غیرانتفاعی رشدیه، تبریز، ایران
چکیده
از آنجا که سلول های خورشیدی فتوولتائیک PV در تولید انرژی از اهمیت زیادی برخوردار هستند، تحقیقات و توسعه زیادی روی استخراج حداکثر انرژی متمرکز است. از طرفی توان الکتریکی تولید شده توسط PV دارای عدم قطعیت است. در برق تولیدی توسط ماژول خورشیدی یک نقطه عملکرد بهینه بنام نقطه حداکثر توان وجود دارد و توان خروجی سلول خورشیدی با شرایط محیط مانند تابش و دما تغییر می کند و همچنین بازده آن کم است.برای تولید حداکثر توان خروجی در سطوح مختلف تابش خورشید و دما، نیازمند ردیابی مکانیکی و الکترونیکی برای تولید حداکثر توان خروجی در سطوح مختلف تابش خورشید و دما است. روش کنترل افزایش و کاهش ولتاژ/جریان PV به گونه ای باید باشد که MPP محقق شود. مبدل افزاینده dc-dc برای کاربردهای PV نیاز است. سلف در سمت ورودی مبدل افزاینده پایه، اعوجاج جریان کشیده شده از PV را کاهش می دهد و بنابراین تلفات را کاهش و عمر پنل را افزایش می دهد. علاوه بر این، دیود موجود در سلول اصلی، ماژول PV را از جریان معکوس محافظت می کند. با این حال، برای کاهش ریپل در جریان PV، بایلد از سلف متغیر استفاده شود که این سلف بر وزن و راندمان تاثی ر می گذارد. راه حل دیگر استفاده از مبدل تقویت کننده چندطبقه اسلت. مبدل تقویت کننده dc-dc اینترلیو متشکل از دو سلول مبدل اساسی است که موازی کار می کنند. در این مقاله یک شبکه منبع امپدانس A دوطبقله شده جدید پیشنهاد شده است. شبکه منبع امپدانس A از یک اتوترانسفورماتور برای تحقق مبدل برای هر کاربردی که بهره ولتاژ dc خیلی بالایی مطالبه می کند، استفاده می کند. این شبکه از کمترین نسبت دور ترانسفورمری در مقایسه با شبکه های منبع امپدانس با سلف تزویج برای دستیابی به بهره ولتاژ بالا استفاده می کند و درنتیجه باعث کاهش اندوکتانس نشتی و افزایش راندمان می شود. علاوه براین مبدل پیشنهاد شده از زمان استفاده از مفهوم چندطبقه یک جریان پیوسته از منبع می کشد، از این رو برای انواع منابع انرژی تجدیدپذیر نظیر سیستم خورشیدی مناسب هستند تحلیل تئوری ارائه شده از طریق شبیه سازی، صحت سنجی شده و نتایج حاصل از استفاده از مبدل پیشنهادی برای سیستم های PV را تایید می کندکلیدواژه ها
مبدل dc/dc ، مبدل منبع امپدانسی، سیستم خورشیدی، افزایش بهره، چند طبقهمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.