مروری برمجموعه قوانین ناهمگن فازی بازه نوع دو برای تشخیص بیماری های مزمن کلیه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی شهر هوشمند چالش ها و راهبردها
- کد COI اختصاصی: SMARTCITYC01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
دانشجو ارشد موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی آپادانا
موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی آپادانا
موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی آپادانا
چکیده
بیماری مزمن کلیه یک مشکل سلامتی عمومی در سراسر جهان با شیوع بالا، نتایج بد و هزینه بالا است. تشخیص بیماری مزمن کلیه همیشه برای متخصصان سخت بوده است. این مقاله یک روش موثر برای تشخیص بیماری مزمن کلیه براساس مجموعه فازی بازه نوع دو ارائه داده است. این سیستم پیشنهادی شامل سه مرحله است: قبل از پردازش (انتخاب ویژگی)، دسته بندی فازی نوع دو و ارزیابی سیستم. الگوریتم انتخاب ویژگی ناهمگن فازی QuickReduct در مرحله پیش پردازش برای جدا کردن ویژگی های نامرتبط استفاده شده و عملکرددسته بندی را بهتر کرده و بهره وری را در تولید مدل دسته بندی بالا برده است. تئوری مجموعه ناهمگن یک ابزار مفید برای تعریف و مدلسازی در محیط هایی است که در انها بیماری تعریف شده است. در مرحله دسته بندی فازی نوع دو، یک روش غیرمستقیم برای مدلسازی سیستم فازی نوع دو استفاده شده است که شاخص Sugeno را برای تعیین تعداد قوانین در روش خوشه بندی فازی، اعمال کرده است. در سیستم پیشنهادی، فرایند تشخیص صورت و عدم قطعیت در تصمیم نهایی وجود دارد. نتیجه به دست آمده نشان می دهد که فازینوع دو توان تشخیص بیماری مزمن کلیه را با متوسط صحت 90 % داردکلیدواژه ها
بیماری مزمن کلیه، بازه فازی نوع دو، مجموعه ناهمگن، انتخاب ویژگیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.