نقش تجزیه و تحلیل داده های بزرگ در صنعت اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: INFM04_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1001
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین موذن رضامحله

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

هادی ویشکی نژاد

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده

مطالعات تحقیقی انجام شده بر روی IIoT و BDA را برای سیستم های استفاده در IIoT می سازیم و چارچوب ها و مطالعات موردی را ارایه می کنیم که در آنها فرایندهای BDA در سیستم های IIoT مورد استفاده قرار می گیرند. در حال حاضر چندین فرصت های تحقیقاتی، چالش ها، آینده تولید داده در اینترنت صنعتی اشیا (IIoT) را به خاطر گسترش گسترده حسگرها و اینترنت اشیا (IoT) آشکار می کنیم. با این حال، پردازش داده های بزرگ به خاطر محدود کردن منابع محاسباتی، شبکه و ذخیره در دستگاه ها چالش برانگیز است. انتظار می رود که تجزیه و تحلیل کلان داده (BDA) هوش عملیاتی و سطح مشتری را در سیستم های IIoT تامین کند. اگرچه مطالعات متعددی در مورد IIoT و BDA وجود دارد، اما تنها چند مطالعه همگرایی این دو پارادایم را بررسی کرده اند. در این مطالعه، ما به بررسی تکنولوژی های جدیدتر، الگوریتم ها و تکنیک هایی می پردازیم که می توانند منجر به توسعه سیستم های هوشمند IIoT شوند. ما با طبقه بندی و دسته بندی کردن متون براساس پارامترهای مهم، یک طبقه بندی طراحی می کنیم (به عنوان مثال منابع داده، تکنیک های تجزیه و تحلیل، الزامات، کاربردهای تجزیه و تحلیل صنعتی و انواع تجزیه و تحلیل). ما چارچوب ها و مطالعات موردی شرکت های مختلف که از BDA سود برده اند را ارایه می کنیم. همچنین فرصت های قابل توجهی را که توسط BDA در IIoT معرفی می شوند. ما چالش های ضروری را که باید مورد توجه قرار گیرند را شناسایی و مورد بحث قرار می دهیم و به عنوان جهت تحقیقات آینده خدمت می کنیم.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء ، سیستم های فیزیکی سایبر ، محاسبات ابری ، تجزیه و تحلیل ، داده های بزرگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.