کنترل سطح قدرت انتقال در یک شبکه حسگر بیسیم تلفن همراه جهت بهبود بهره وری انرژی و Qos

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: INFM04_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 536
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی ویشکی نژاد

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

محمدحسین موذن رضامحله

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده

کنترل سطح قدرت انتقال در یک شبکه حسگر بی سیم موبایل یک فرایند اساسی برای بهبود بهره وری انرژی و کیفیت خدمات ( QoS ) در هر گره بی سیم است. برای دستیابی به این هدف ، ما پیشنهاد می کنیم QoS را بابرآورد نسبت نویز سیگنال به تداخل ( SINR ) مطابق با استاندارد IEEE 802.15.4 ارزیابی کنید. برای این منظور ، شاخص مقاومت به سیگنال دریافت شده در هر بسته ( RSSIp ) ، و معیارهای نشانگر مقاومت سیگنالعمومی دریافت شده ( RSSIg ) در این کار تحقیق در نظر گرفته شده است که توسط یک مرحله فیلتر دنبال می شوند تا از تغییر در تخمین SINR کاسته شود. علاوه بر این ، این کار تحقیقاتی با هدف ارزیابی الگوریتمهای مختلف کنترل قدرت پویا از طریق یک آزمایش تخت آزمایشی ، جایی که گره های بی سیم در حال حرکت هستند ، انجام می شود. تجزیه و تحلیل مقایسه ای از پنج الگوریتم کنترل قدرت توزیع توزیع شده ارائه شدهاست: مرحله ثابت ، Foschini-Miljanic ، کنترل متناسب-انتگرال مشتق ، کنترل ساختار متغیر و کنترل پر آب. علاوه بر این ، یک روش کنترل قدرت توزیع شده جدید برای شبکه های حسگر بی سیم موبایل ارائه شدهاست: اصلاح شده مرحله ثابت ( MFS ). همه الگوریتم های تخصیص نیرو از خطای ردیابی بین SINR های تخمین زده شده و عینی به عنوان مکانیزم محرک برای تنظیم قدرت انتقال استفاده می کنند. به طور کلی ، نتایجنشان می دهد که یک طرح تخصیص توان پویا نه تنها استفاده کارآمد از باتری را افزایش می دهد ، بلکه طول عمر آن را تمدید می کند ، بلکه می تواند با وجود تداخل های متعدد و تحرک گره ها در شبکه ، به QoSدلخواه برسد. علاوه بر این ، نتایج ارزیابی تجربی نشان می دهد که الگوریتم مرحله ثابت اصلاح شده بهترین عملکرد را به عنوان تابعی از ردیابی مرجع QoS و مصرف برق دارد.

کلیدواژه ها

بهره وری انرژی، کیفیت خدمات، شبکه حسگر بی سیم موبایل، کنترل قدرت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.