جمع آوری اطلاعات از WSNs به ابر براساس مولفه های مه متحرک
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM04_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 588
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
چکیده
محاسبات قدرتمند و قابلیت ذخیره سازی رایانش ابری می تواند سرزندگی جدیدی را به شبکه های حسگر بی سیم ( WSNs) تزریق کند و مجموعه ای از کاربردهای جدید را ایجاد کند. با این حال، جمع آوری داده ازWSNs به ابر یک مشکل است زیرا توانایی اتصال ضعیف WSNs به ویژه در کاربردهای حساس به تاخیر، توسعه و کاربردهای بیشتر آنها را محدود می کند. ما یک ساختار مه را پیشنهاد می کنیم که متشکل از چند لایه تلفن همراه است . همراه به عنوان گره های مه عمل می کنند تا شکاف بین WSNs و the را ایجاد کنند. آنها با یکدیگر همکاری می کنند تا یک شبکه چند خروجی (MIMO) را ایجاد کنند تا خروجی را به حداکثر برسانند و تاخیر انتقال را به حداقل برسانند. ما مناطق را برای همه sinks جمع می کنیم و سپس حسگرها را مربوطه تخصیص می دهیم. برای آن حسگرها، گام ها و مصرف انرژی برای حل مشکل hopspot در نظر گرفته می شوند. داده های حسگر از طریق سینک به طور همزمان بارگذاری می شوند. ثابت شده است که مساله hard -NP است و ما یک الگوریتم تقریبی برای حل این مشکل با چندین ویژگی قابل اثبات طراحی می کنیم. ما همچنین یک الگوریتم مسیریابی دقیق برای حسگرها در نظر گرفتن رازک و مصرف انرژی طراحی کردیم. ما روش خود را با چندین راه حل سنتی مقایسه می کنیم. نتایج تجربی گسترده نشان می دهد که روش پیشنهادی به طور قابل توجهی بهتر از راه حل های سنتی عمل می کند.کلیدواژه ها
محاسبات مه، سنسور-ابر، جمع آوری داده هامقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.