ارزیابی یک طرح مسیریابی تصادفی برای حفاظت از حریم خصوصی موقعیت یاب در WSNs برای اینترنت اشیا
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM04_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 630
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
چکیده
حریم خصوصی مکان یک مساله امنیتی مهم و چالش برانگیز در WSNs است. در این مقاله، ما یک الگوریتم SRR را برای WSNs پیشنهاد می کنیم تا از حریم خصوصی موقعیت منبع حفاظت کند. تقسیم منطقه استقرار به بخش ها برای افزایش تصادفی بودن مسیرهای مسیر یابی. مفهوم آستانه گام برای متعادل کردن امنیت نرژی در توسعه اینترنت اشیا (IoT) ، داده های هوشمند که به طور موثر از IoT برای برنامه ریزی، عملیات، نظارت، کنترل و تصمیم گیری هوشمند پشتیبانی می کنند، طراحی شده است. با این حال، امنیت منبع داده به طور کامل حلنشده است. شبکه های حسگر بی سیم (WSNs) اجزای حیاتی of برای نظارت بر رویداد و جمع آوری اطلاعات هستند. اخیرا، حفاظت از حریم خصوصی مکان منبع (SLP) در WSNs به عنوان روشی برای جلوگیری از اجرای یک راهبرد پیمایش برای دستیابی به منابع داده ای مورد توجه قرار گرفته است. از دیدگاه ویژگی های گره های سنسور، توان محاسباتی محدود و منبع انرژی، ما یک طرح مسیریابی تصادفی مبتنی بر بخش (SRR) را پیشنهاد می کنیم تا به مساله SLP رسیدگی کرده و مصرف انرژی را کاهش دهیم. در تمام جهات برای رسیدن به گره ظرفشویی توزیع می شوند. علاوه بر این، مفهوم آستانه گام برای کنترل استراتژی های مسیریابی و کاهش مصرف انرژی ارایه شده است. تحلیل نظری و نتایج تجربی اثبات می کند که پروتکل ارائه شده به طور موثر حملات backtracking و مسیر را کاهش می دهد در حالی که تعادل بین امنیت و طول عمر شبکه را حفظ می کند .کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء، شبکه های حسگر بی سیم، حریم خصوصی محل منبع، منبع فانتوممقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.