استفاده از اینترنت اشیاء و داده های بزرگ در شهر هوشمند
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM04_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 556
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
چکیده
درکنار توسعه سریع در ضخامت جمعیت در مناطق شهری ، درخواست ها برای اینکه تعداد بیشتری دفاتر و دارایی ها قدم به قدم در حال توسعه هستند. برای پرداختن به موضوعات بهسازی شهر، استفاده از ابزارهایInternet of Things (IoT) در چارچوب ها منبع سریع و سودآور است . اتصال و مکاتبات هزاران نفر ابزارهای IoT با یکدیگر از طریق وب به ارمغان می آورد درباره تولید اندازه گیری فوق العاده ای اطلاعات ، به عنوان اطلاعات بزرگ نامیده می شود . آشتی منافع اینترنت اشیاء در کنار عظیم تهیه اطلاعات در یک مسیر سیستماتیک برای پیشرفت شهر مشتاق یک فعالیت مهم است . برای رفع این مشکل ، چارچوبی را برای آن پیشنهاد کردیم. پیشرفت درخشان شهر با توجه به استفاده از اینترنت اکسپلورر بررسی اطلاعات عظیم. سنسورها ارسال از جمله سنسورهای خانگی مشتاق استفاده می شود ، مدیریت سیستم های وسایل نقلیه ، آب و هوا و سنسورهای آب اضافی ، سنسور توقف هوشمند ، و اشیاء مشاهده ، و غیره . جمع شده اطلاعات از همه چارچوب درخشان است. متخصصان از جمله پشتیبانی ، خانه های مشتاق با ماشین های زرنگ ، متوقف و متوقف در کنار استفاده از سلولهای پیشرفته ، بررسی وضعیت آب و هوا ، و کنترل سرعت وسیله نقلیه برای معاینه و آزمایش کردن . تمام داده ها برای آزمایش دوباره پخش می شوند. تسلط مداوم از چارچوب . بالاخره ما چارچوب را به صورت ماهرانه از مهارت ارزیابی کردیم توان و زمان آماده سازی بعد از اثر تحقیقات نشان می دهد که چارچوبی که ما پیشنهاد کرده ایم قابل تنظیم است.کلیدواژه ها
اطلاعات بزرگ، سیستم های هوشمند، شهر هوشمند، اینترنت اشیاءمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.