مقایسه تاثیر تحلیل احساسات و رتبه بندی کاربران بر عملکرد سیستم های پیشنهاد دهنده

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IAMS16_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 736
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه عباسی

محقق پسادکتری، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران

آمنه خدیور

دانشیار، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد ،دانشگاه الزهرا ،تهران ، ایران

چکیده

سیستم های پیشنهاد دهنده ابزاری مهم برای کاربران جهت شناسایی اقلام مورد علاقه و نیز برای کسب و کارها برای ارتقاء محصولات و خدمات می باشد. بسیاری از سیستم های پیشنهاددهنده از رتبه بندی کاربران برای استخراج ترجیحات کاربران و ارائه پیشنهاد استفاده می نمایند. در حقیقت از رتبه بندی کاربران برای ارزیابی پیشنهادات خود استفاده می کنند که در بسیاری از مواقع این رتبه بندی ترجیحات واقعی کاربران را به خوبی نشان نمی دهند. برای کاهش این مساله ما سیستم پیشنهاددهنده ای مبتنی بر تحلیل احساسات نظرات کاربران ارائهنموده ایم. اساس کار این سیستم تجربه و نظر سایر افراد برای خرید محصولات و اقلام می باشد. هدف از این تحقیق طراحی سیستم پیشنهاددهنده بر مبنای ترجیحات آشکار و پنهان خریداران با ترکیب تحلیل احساسات نظرات و رتبه بندی خریداران به منظور افزایش دقت پیش بینی می باشد. در این پژوهش تحلیل احساسات با استفاده مدل های ترکیبی با فیلترینگ مشارکتی ترکیب گردیده است. نتایج نشان می دهند ترکیب تحلیل احساسات و رتبه بندی کاربران عملکرد سیستم پیشنهاد دهنده را بهبود می دهد.

کلیدواژه ها

سیستم پیشنهاد دهنده، ترجیاحات ، تحلیل احساسات، فیلترینگ مشارکتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.