بررسی عوامل تاثیرگذار بر میزان نوآوری کاربران در پلتفرم های تلفن همراه هوشمند

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
  • کد COI اختصاصی: IAMS16_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 625
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد معتمدزرگر

دانشکده مدیرت و اقتصاد، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران

آرش خلیلی نصر

استادیار دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران

محمدتقی عیسایی

دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران

چکیده

یکی از مسائل اصلی فضای کسب و کار رقابت پذیری از طریق نوآوری است. طبق آنچه که محققین پیشین عنوان کرده اند برای کسب محصولات نوآور استفاده از کاربران به جای متخصصان آن حوزه ارجحیت دارد و کاربران محصولاتی با درک بهتر نسبت به نیاز مشتری طراحی و تولید می کنند. از این رو در پلتفرم های تلفن همراه هوشمند نیز، صاحبان پلتفرم نیاز به آن دارند تا دریابند چگونه میتوان کاربران را به تولید بیشتر نوآوری ترغیب کنند. این پژوهش ضمن بررسی عوامل تاثیرگذار بر میزان نوآوری کاربران که شامل رهبری کاربری، ابزار حمایتی نوآوری، استقلال روش های کار، اشتراک دانش و ماژولار بودن رابطه بین نرمافزار و پلتفرم بوده، به بررسی نقش تعدیل گری متغیرهای تاثیرگذار بر روی رهبری-کاربری پرداختیم. هدف از این پژوهش اکتشاف عوامل تاثیرگذار و بررسی روابط علی بوده است تا از این طریق ضمن پیشبرد دانش نظری در حوزه نوآوری و پلتفرم، سندی راهبردی برای مدیران حوزه پلتفرم های دیجیتال برای ترغیب کاربران خود به مشارک را ایجاد نماییم. مدل تحقیق به کمک پرسشنامه این مدل مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس فرضیات مربوط به رهبری-کاربری، راحتی استفاده ابزار نوآوری، استقلال روش های کار و ماژولار بودن تایید شد ولی اشتراک دانش تایید نشد. همچنین بر اساس مدل رگرسیون روابط تعدیل گر راحتی استفاده و اشتراک دانش، راحتی استفاده و ماژولار بودن، استقلال روش های کار و اشتراک دانش و همچنین متغیر تعدیلگر استقلال روش های کار و ماژولار بودن به خوبی حمایت شدند

کلیدواژه ها

نوآوری کاربران، پلتفرم تلفن همراه هوشمند، ابزار حمایتی نوآوری، اشتراک دانش ، ماژولار بودن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.