تحلیل ریسک در برون سپاری فناوری اطلاعات با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: IAMS16_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 572
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
چکیده
برونسپاری فعالیت های فناوری اطلاعات یکی از رایجترین اقدامات صورت گرفته توسط سازمانها در عرصه رقابت می باشد. در کنار مزایا و منافع ارائه شده توسط برونسپاری فناوری اطلاعات، بسیاری از سازمان ها با چالش های جدی برای مدیریت ریسک های اختصاص یافته با برونسپاری فناوری اطلاعات مواجه هستند. شناسایی مهم ترین ریسک های موجود در این حوزه می تواند سازمانها را در استفاده از آن پشتیبانی نماید. هدف این پژوهش شناسایی ریسک های موجود در برونسپاری فناوری اطلاعات، دسته بندی و اولویت بندیآنها می باشد. این پژوهش در 2 مرحله انجام شده است. ابتدا با مرور ادبیات و مصاحبه با خبرگان، 34 ریسک موجود در برونسپاری فناوری اطلاعات شناسایی و در 6 دسته قرار گرفت. سپس با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی، دسته بندی ها و ریسک های خاص شناسایی شده اولویت بندی شده اند. فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی به منظور مواجهه با قضاوت های انسانی و ابهام موجود در آن استفاده شده است. یافته های حاصل از انجام این پژوهش نشان می دهد که دسته ی ریسک های استراتژیک، مدیریتی و فنی، به ترتیب دارای بالاترین اولویت است. رتبه بندی نهایی نشان می دهد عدم قطعیت ذاتی، مکانیزم های غیر موثر مناقصه و کمبود دانش و آموزش فنی به ترتیب دارای بالاترین اولویت بندی بوده ونیازمند بالاترین سطح توجه در میان مدیران می باشد.کلیدواژه ها
برون سپاری فناوری اطلاعات، فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی، ریسکمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.