بررسی قانون اصلاح قانون شخص ثالث در مقایسه با قانون مصوب سال 134
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: فصلنامه پژوهشنامه بیمه، دوره: 24، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_JIRC-24-1_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 581
نویسندگان
لیسانس معارف اسلامی و اقتصاد، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد، کارشناس اداره رسیدگی به شکایات بیمه مرکزی ج.ا.
عضو هییت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد
چکیده
قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسیولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث در مقایسه با قانون مصوب سال 1347 تغییراتی داشته است که در این مقاله به اهم آنها پرداخته و نقاط قوت و ضعف آن تحلیل می شود. از جمله مواردی که در قانون قبلی همواره مورد تفسیرهای مختلف قرار می گرفت و قانون جدید نیز به روشنی به آن تصریح ندارد ، پرداخت خسارت کسر قیمت (افت قیمت ) خودرو است. این مقاله لزوم پرداخت این گونه خسارت ها را مورد توجه قرار داده است. از دیگر موارد مهم این قانون پرداخت خسارت مازاد بر دیه و پرداخت خسارت به زیان دیدگان، بدون توجه به مذهب و جنسیت آنهاست. در این مقالهضمن اشاره به ملاحظاتی که منجر به گنجاندن مواد فوق در قانون شده، ارزیابی مثبتی از تصویب و اجرای آن به عمل آمده است.کلیدواژه ها
نظریه تقصیر و خط ر ، مفهوم خسارت مالی و جانی ، مفهوم دیه و خسارت مازاد بر آن، شخص ثالث و موارد استثنامقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر محیط کاری مسموم بر دلبستگی شغلی کارکنان با نقش میانجی رفاه کارکنان در دانشگاه زنجان
- تاثیر بازاریابی سبز در محصولات ارگانیک بر وفاداری مشتریان هایپرمارکت های کرمانشاه
- نوآوری در تقاطع دانشگاه و صنعت: رسالت دانشگاه ها در عصر تحول
- بررسی تجربه تعامل صنعت و دانشگاه بین شرکت سیمان زنجان و دانشگاه زنجان
- بررسی رابطه بین اقدامات و طرح های حمایتی دانشگاه ها با ارتقای پیوند دانشگاه-صنعت (نمونه موردی: دفتر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.