یک روش بهینهسازی ترکیبی بر پایه جفتگیری زنبورهای عسل و بهینه سازی حدی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: سیزهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
- کد COI اختصاصی: ISCEE13_353
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2121
نویسندگان
دانشگاه صوفی رازی
دانشگاه صوفی رازی
دانشگاه صوفی رازی
چکیده
الگوریتم بهینه سازی حدی برای مسائلی که بیش از یک نقطه بهینه دارند به خوبی عمل می کند ولی از آنجایی که این الگوریتم یک الگوریتم جستجوی محلی است ، نسبت به مقدار دهی اولیه حساس است. با این حال، این الگوریتم این ویژگی مهم را دارد که در صورت قرار گرفتن در اطراف نقطه بهینه، جواب را با دقت بالایی محاسبه می کند. از طرف دیگر مطالعات بر روی الگوریتم بهینهسازی جفتگیری زنبورهای عسل HBMO)نشان می دهند که این الگوریتم با وجود جستجوی مناسب دامنه مساله، جواب هایی با دقت بالا تولید نمی کند و با احتمال بالایی در نقاط بهینه محلی گرفتار می شود. در این بررسی روشهای پیشنهادی مختلفی از الگوریتم بهینه سازی ترکیبی که آنها را HBMO و HBMO-EO با پارامتر t HBMO-)GEOمعرفی شده اند که از ترکیب الگوریتم بهینه سازی حدی و الگوریتم HBMOوحاصل می شوند پیشنهاد می گردد. آزمایش ها نشان می دهد که الگوریتمهای پیشنهادی ویژگی های مطلوب هر دو الگوریتم پایه خود را دارا می باشند.درادامه نتایج حاصل از پیاده سازی این چهار الگوریتم بر روی پنج تابع معیار مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده کارایی الگوریتمهای پیشنهادی را تایید می کندکلیدواژه ها
بهینه سازی، بهینه سازی حدی، جفتگیری زنبورهای عسلمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.