طبقه بندی کننده های یادگیری ماشین
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق ،کامپیوتر و مهندسی پزشکی
- کد COI اختصاصی: ECMECONF03_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 737
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی دانشگاه لرستان
استاد راهنما دانشگاه لرستان
چکیده
اخیرا اسپم را یکی از مهم ترین مشکلات کاربران اینترنت می دانند. تکنیک های بسیاری برای فیلتر کردن اسپم برای غلبه برمشکلات ناشی از آن معرفی شده است. تشخیص اسپم پیامک می تواندتا حدود زیادی تحت تاثیر وجود کلمات، عبارات و اصطلاحات شناخته شده باشد در این مقاله، مجموعه ای از طبقه بندی کننده های یادگیری ماشین را معرفی می کنیم. ما به تشخیص پیام های اسپم و غیر اسپم ، فیلتر کردن اسپم پیام کوتاه و تاثیرات مخرب اسپم برای کاربران می پردازیم. سپس با استفادهاز الگوریتم های یادگیری ماشین تحت نظارت، نظیر الگوریتم Naive Bayes، الگوریتم ماشین بردار پشتیبانی و الگوریتم آنتروپی حداکثر و بررسی دقت عملکرد هرکدام از این الگوریتم ها، در می یابیم که کدامشان برای طبقه بندی پیام های اسپم و غیر اسپم مناسب تر هستند. یکی دیگر از اهداف این مقاله، مقایسه تکنیک های طبقه بندی مختلف درمجموعه داده های جمع اوری شده و ارزیابی آنها براساس دقت، صحت و بازخوانی می باشد، که به شرح ان ها خواهیم پرداخت. طبقه ارزیابی انجام شده کشف می شودکه ماشین بردار پشتیبانی SVM دقیق ترین نتایج را، بعد از ان الگوریتم Naïve Bayes ، و به دنبال آن الگوریتم آنتروپی حداکثر به ما ارائه می دهد.کلیدواژه ها
پیام های اسپم، پیام های غیر اسپم،طبقه بندی کننده های یادگیری ماشین، ماشین بردار پشتیبانی، تاثیرات اسپممقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.