طراحی و پیاده سازی سخت افزاری مبدل های کدهای باینری بصورت مالتی پلکسری

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICELE05_208
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 499
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ثمین انوری

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سما، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

سیدعمیدالدین موسوی

آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زنجان، زنجان، ایران عضو هیات علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما زنجان

چکیده

امروزه در سیستم های کامپیوتری و دیجیتالی از کدهای مختلفی استفاده می شود. علت این امر را میتوان امنیت شبکه، استفادهی آسان از کدهای باینری در سیستمهای سخت افزاری و همچنین تسهیل استفاده از سیستمهای کامپیوتری برای افراد معمولی دانست. بنابراین داشتن دانش کافی در مورد کدهای مهم دیجیتالی و چگونگی تبدیل این کدها به یکدیگر و همچنین پیاده سازی سخت افزاری این مبدلها برای مهندسین ضروری به نظر میرسد. لذا نویسندگان با معرفی کدهای مختلف و مهم سیستم های دیجیتالی نحوه ی تبدیل این کدها را به یدیگر شرح داده اند. در ادامه مطالب مبسوطی در مورد نحوه طراحی و پیاده سازی این مبدل ها ارائه گردیده است. در مقاله ی حاظر برای اولین بار طراحی و پیاده سازی مبدلهای کدهای مختلف بر پایه ی مالتی پلکسرها انجام گرفته است.

کلیدواژه ها

کد گری، کد همینگ، کد BCD، کد افزونی 3، مالتی پلکسر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.