خانه های هوشمند براساس iot

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و مکاترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICELE05_144
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 663
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی صمیمی

دانشجو، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه پیام نور، مشهد، ایران

حامد امین زاده

عضو هیئت علمی، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

مفهوم اینترنت اشیاء (IoT) عبارتاست از ایده ارتباط از راه دور و نظارت بر اشیاء دنیای واقعی (اشیاء) از طریق اینترنت. وقتی صحبت از خانه ما میشود ، این مفهوم میتواند به شکلیکاملا0 کابردی ارائه شود تا آن را باهوش تر ، ایمنتر و خودکارتر جلوه دهد .[1] در این مقاله دو پروژه ارائه میشود، ابندا ایده استفاده از فناوریهای IOT در سیستم خانه هوشمند معرفی شده است. معماری اصلی سیستم یکپارچه با معرفی دقیق آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتهاست. این معماری از مقیاس پذیری بالایی برخوردار است. براساس این معماری مطرح شده ، بسیاری از برنامه ها میتوانند از طریق رابط یکنواخت در سیستم ادغام شوند. به نمایندگان پیشنهاد میشود از طریق برچسبهای RFID با وسایل ارتباط برقرار کنند. موضوعات کلیدی که باید برای ارتقاء توسعه سیستم خانه هوشمند حل شود نیز مورد بحث قرار گرفته است.و سپس پروژه IoT بر ساختن یک سیستم امنیتی خانگی بی سیم متمرکز است که با استفاده از اینترنت در صورت بروز هرگونه تخلف ، هشدارهایی را به مالک ارسال میکند و به صورت اختیاری زنگ خطر را ایجاد میکند. علاوه براین، همین کار را میتوان با استفاده از همان سنسورها برای اتوماسیون منزل نیز انجام داد. شیوه ای که برتری این سیستم را نسبت به انواع مشابه سیستمهای موجود به ما میدهد این است که هشدارها و وضعیت ارسال شده توسط سیستم مدیریت شده توسط میکروکنترلر wifi متصل میتوانند از هر مسافتی بدون توجه به اینکه تلفن همراه وی به آن متصل باشد ، توسط کاربر در تلفن وی توسط اینترنت دریافتکنند. میکروکنترلر مورد استفاده در نمونه اولیه فعلی، بورد TI-CC3200 Launchpad است که با یک میکروکنترلر تعبیه شده و یک ماژول Wi-Fi از راه دور استفاده میشود و همه وسایل الکتریکی داخل خانه قابل کنترل و مدیریت است.

کلیدواژه ها

خانه هوشمند، iot، ماژولهای خانه هوشمند، RFID، اینترنت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.