تاثیر مدیریت راهبردی برتوانمند سازی و افزایش بهره‌وری روسا و فرماندهان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس ملی آینده پژوهی،مدیریت و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: FRMSD01_191
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 682
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمجید موسوی

گروه مدیریت،دانشکده علوم انسانی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج،ابهر،زنجان،ایران

سیدمهدی معافی مدنی

استادراهنما اول ،مربی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج،ابهر،زنجان،ایران

البرز حاجی خانی

استاد راهنما دوم، مربی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هیدج،ابهر،زنجان،ایران

چکیده

حیات و بقاء هر سازمان تا حد زیادی به توانایی ها، مهارتها، آگاهی ها، دانش و تخصص های مختلف منابع انسانی، به ویژه مدیران آن سازمان بستگی دارد از این رو، پژوهش حاضر با هدف پیش بینی سطح تغییرات توانمندسازی وافزایش بهره وری روسا و فرماندهان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان بر حسب متغیر مدیریت راهبردی و برنامهریزی انجام گرفت. روش تحقیق، از نوع تحقیقات توصیفی-پیمایشی است جامعه آماری عبارتند از روسا و فرماندهان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان به تعداد 52 نفر . حجم نمونه نیز با توجه به محدود بودن جامعه آماری، با سر شماری در نظر گرفته شد. ابزار گردآوری اطلاعات نیز پرسشنامه است شامل: توانمندسازی بر اساس مدل توانمندسازی نوکلئین و روهوتی (2003) ، و مقیاس محقق ساخته مدیریت راهبردی. داده های به دست آمده از طریق پرسشنامه؛ با استفاد از نرم افزار تحلیلی-کاربردی spss نسخه 24 مورد پردازش وتحلیل قرار گرفت.یافته ها نشان داد که،بین مدیریت راهبردی با میزان توانمندسازی و بهره وری روسا و فرماندهان ناجا (P< 0/05) همبستگی مستقیم و معنادار آماری وجود داشت؛ و ضریب رگرسیونی نیز نشان داد که 15/2 درصد از واریانس متغیر توانمندسازی توسط مدیریت راهبردی پیش بینی میشود. همچنین، 24/3 درصد از واریانس متغیر بهره وری توسط مدیریت راهبردی(P< 0/01) ؛ پیش بینی میشود . بین توانمندسازی و میزان بهره وری روسا و فرماندهان ناجا نیز همبستگی مستقیم و معنادارآماری وجود داشت .(P< 0/05) بنابراین، به منظور ارتقاء توانمندسازی و افزایش بهره وری روسا و فرماندهان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان باید بر پیاده سازی اصول و روشهای مدیریت راهبردی ، اهتمام ورزیده شود.

کلیدواژه ها

مدیریت راهبردی، توانمندسازی، بهره_وری، روسا و فرماندهان ناجا، سیستان وبلوچستان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.