بررسی تاثیر کمال گرایی والدین و سبک های فرزندپروری بر پرخاشگری و اضطراب امتحان دانش آموزان مقطع متوسطه دوم شهرستان لار
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش ملی تحول در برنامه درسی
- کد COI اختصاصی: NCTCU02_073
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 732
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد
چکیده
هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر کمال گرایی والدین و سبک های فرزندپروری بر پرخاشگری و اضطراب امتحان دانش آموزان مقطع متوسطه دوم شهرستان لار است. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه آماری شامل 1115 نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه دوم شهرستان لار بوده است. در این پژوهش از روش نمونه گیری طبقه ای تصادی برای تعیین نمونه موردنظر استفاده گردید که براساس جدول مورگان 285 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب گردید. در این پژوهش از چهار پرسشنامه استاندارد کمال گرایی مثبت و منفی تری شورت و همکاران (1994)، پرسشنامه سبک های فرزندپروری بامریند (1972)، پرسشنامه پرخاشگری باس و پری (1993) و پرسشنامه اضطراب امتحان ساراسون (1998) استفاده شده است. روایی پرسشنامه ها به ترتیب 0/765، 0/687، 0/742 و 0/979 به دست آمد. ضریب پایایی پرسشنامه ها به ترتیب 0/935، 0/919، 0/860 و 0/930 بدست آمد. به منظور آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون تحلیل رگرسیون یک راهه استفاده شد. نتایج پژوهش نشان می دهد ابعاد کمال گرایی والدین و سبک های فرزندپروری در پرخاشگری و اضطراب امتحان دانش آموزان مقطع متوسطه دوم شهرستان لار تاثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین نتایج آزمون فریدمن نشان داد که کمال گرایی سازگارانه در رتبه بالاتری قرار دارد و از تاثیر بیشتر و بالاتری برخورداری است و سپس کمال گرایی ناسازگارانه، شیوه اقتدار منطقی والدین، شیوه آزادگذاری مطلق والدین و در نهایت شیوه استبدادی والدین قرار دارد.کلیدواژه ها
کمال گرایی والدین، سبک های فرزندپروری، پرخاشگری، اضطراب امتحانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.