آموزش و پرورش و مقابله با آسیب های رسانه های نوین (تاکید بر قدرت نرم انقلاب اسلامی)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA04_197
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 532
نویسندگان
کارشناس راهنمایی و مشاوره آموزش خانواده
کارشناس ارشد علوم تربیتی، برنامه ریزی آموزشی
کارشناس ارشد زیست شناسی
چکیده
سنگرداران تعلیم و تربیت در عرصه کنونی در معرض آزمون بزرگی قرار دارند که باید با تعمیق باورهای دینی و با روشنگری و معرفت و بصیرت در نسل امروز در مقابله با تهدیدات نرم این رسالت عظیم که بر دوش شان است سربلند بیرون آیند، آنچه مسلم است تقویت و تعمیق باورهای دینی باعث می گردد هویت دینی و ملی ارتقاء پیدا نموده زمینه ساز بصیرت سیاسی در دانش آموزان گردد و آنان به مسلمان بودن و ایرانی بودن خود افتخار کنند و هر چه این افتخار بیشتر باشد، تهدید ها ناپایدارتر خواهند بود. امروزه شناخت اهداف، روش ها، سیاست ها، ابزار و وسایل، توطئه ها و دسایس دشمن می بایستی جزو اولویت های جامعه ما به ویژه نخبگان جامعه فرهنگی محسوب گردد و از طرف دیگر تمامی تلاش ها جهت رسیدن به این اهداف و مهار آنها برنامه ریزی و سازماندهی شود. در همین راستا مقاله حاضر سعی نموده است تا با شفاف سازی ترفندهای دشمنان و تبیین ترفندهای رسانه ای دشمن با تعمیق و تقویت باورهای دینی و ایجاد بصیرت سیاسی قدم کوچکی برداشته و در حد توان خود مفید فایده باشد.کلیدواژه ها
باورهای دینی، نقش معلمان، جنگ سرد، جنگ نرم، تهدید نرم.مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین روابط انسانی استاد با خودکارامدی و بهزیستی تحصیلی دانشجویان دانشگاه کار الوند در یک سال اخیر
- بررسی اهمیت بکارگیری تکنولوژی در آموزش دوره ابتدایی
- روانشناسی شخصیت و به کارگیری نتایج آزمون های شخصیت شناسی در حوزه ی تعلیم و تربیت
- ارزیابی تاثیر الگوریتم های هوشمند بر بهبود خدمات مشاوره ای در مدارس
- پیشگیری از گرایش به خشونت باتوجه به نقش دین و دین داری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.