تاثیر عوامل فرهنگی- اجتماعی بر مشارکت ورزشی دختران دانش آموز شهر اهواز
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: THCONF02_604
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 409
نویسندگان
کارشناس ارشد، گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه
کارشناس ارشد، گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه رازی، کرمانشاه
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر عوامل فرهنگی- اجتماعی بر مشارکت ورزشی دختران دانش آموز شهر اهواز بود. پژوهش حاضر از نوع توصیفی- پیمایشی و به صورت میدانی انجام گرفته است. به منظور اندازه گیری متغیرهای مورد بررسی در پژوهش حاضر، از طریق مطالعه مبانی نظری پژوهش و همچنین نظرخواهی از اساتید، صاحب نظران، از پرسشنامه محقق ساخته حاوی41 سوال استفاده شد.روایی صوری و محتوایی پرسشنامه با نظرخواهی از اساتید مورد تایید قرار گرفت؛ روایی سازه پرسشنامهKMO=0/90 و پایایی آن نیز با استفاده از آلفای کرونباخ معادل 0/84 گزارش شد. جامعه آماری تحقیق را دختران دانش آموز شهر اهواز تشکیل میدادند. نمونه ها در این تحقیق به روش نمونه گیری تصادفی ساده، با توجه به حجم جامعه آماری و با استفاده از جدول (مورگان)373 نفر برآورد شد که در نهایت 345 پرسشنامه عودت گردید. با توجه به نتایج آزمون فریدمن در مورد رتبه بندی مولفه های درونی تاثیرگذار در عوامل بازدارنده فرهنگی- اجتماعی مشارکت ورزشی دختران دانش آموز از دیدگاه پاسخ دهندگان عدم تبلیغات کافی پیرامون ورزش دختران دانش آموز با میانگین 5/61 مهمترین عامل شناخته شد. از آن جایی که همواره شاهد تاثیر مثبت تبلیغات در عرصه های مختلف بوده ایم پس میتوان با استفاده از تبلیغات کارآمد و موثر در عرصه ی ورزش بانوان و همچنین با برگزاری کلاسهای آموزشی برای بالابردن آگاهی معلمان، دانشآموزان و والدین آنها گامی در جهت ترویج فرهنگ ورزش برداشت و از بسیاری مشکلات جسمی، روحی و روانی- اجتماعی که ناشی از دنیای ماشینی امروزه است جلوگیری نمود.کلیدواژه ها
جامعه، دختران، فرهنگ، مشارکت ورزشی.مقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.