نقش سیگمای انسانی در بهبود عملکرد سازمان های ورزشی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنگره ملی دستاوردهای علوم ورزشی و سلامت
  • کد COI اختصاصی: ASSH03_170
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 505
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور کارنیاشفارود

استادیار گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه غیرانتفاعی مهر آستان، آستانه، ایران

پروین باقرپور

کارشناسی ارشد، گروه مدیریت ورزشی، دانشگاه غیرانتفاعی مهر آستان، آستانه، گیلان، ایران.

چکیده

زمینه و هدف: در محیط رقابتی امروز، مشارکت کارکنان و مشتریان به عنوان یک انگیزه کلیدی برای موفقیت تجاری تبدیل شده است. سطح بالایی از مشارکت کارکنان و مشتری میتواند وفاداری مشتری را افزایش دهد و پیشرفت های عملیاتی و مالی معنیداری را به وجود آورد. روش مبتنی بر مدیریت مشارکت کارکنان و مشتری، یک رویکرد نسبتا0 جدید به نام سیگمای انسانی را به ارمغان آورده است. این رویکرد جدید بر کاهش و بهبود تغییرات در سطوح مشارکت کارکنان- مشتری تاکید دارد تا کیفیت تعامل آنان را بهبود بخشد. این روش میتواند برای سازمانهای ورزشی که در تلاش برای بهبود کیفیت خدمات خود هستند، تاثیر مثبت داشته باشد. هدف این پژوهش اثر به کارگیری سیگمای انسانی بر عملکرد سازمانهای ورزشی است.روش کار: با استفاه از جدول انتخاب نمونه مورگان، 560 نفر 380) ورزشکار و 180 عوامل اجرایی) به شکل خوشه ای انتخاب و نمونه های این تحقیق را تشکیل دادند. برای جمع آوری اطلاعت از مشتریان و کارکنان از پرسشنامه های Q12 و CE11 و همچنین پرسشنامه عملکرد استفاده شد.یافته ها: تحلیل عاملی پرسشنامه های مشارکت مشتریان، 4 عامل، مشارکت کارکنان، 3 عامل و عملکرد، 4 عامل را نشان داد و ضریب پایایی متغیرهای پرسشنامه از 0/91 تا 0/96 متغیر بود. برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی مناسب و تحلیل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار SPSS استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد، بین سیگمای انسانی، عملکرد، مشارکت کارکنان، مشارکت مشتری رابطه معناداری وجود دارد.نتیجه گیری : لازم است سازمانهای ورزشی از روش سیگمای انسانی برای بهبود فرایند مدیریت کارکنان و مشتریان در درون سازمان استفاده کنند تا موفقیت مالی، رشد سریع تر سازمان ورزشی، مشارکت انسانی و تمرکز هزینه را در پی داشته باشد.

کلیدواژه ها

سیگمای انسانی، عملکرد، باشگاه های تناسب اندام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.