بررسی تاثیر دو عنصر صبر و توکل در اقتصاد مقاومتی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای دینی، علوم اسلامی، فقه و حقوق در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: RICCONF03_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 614
نویسندگان
دانشجومعلم کارشناسی الهیات دانشگاه فرهنگیان بندرعباس
مدرس دانشگاه فرهنگیان بندرعباس
چکیده
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و افزایش فشارهای اقتصادی بین ا لمللی در طول چهاردهه، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1389 مفهومی تحت عنوان اقتصاد مقاومتی را در ادبیات اقتصادی به وجود آوردند و عقیده دارند که پیشرفت اقتصادی و برون رفت از بحران های بین المللی کشور، اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و شاخص های آن است. صبر دربرابر فشارهای بین المللی با مدیریت قوی و ا تکا به توان ملی و داخلی کشور و با استفاده از ظرفیت ها می توان اقتصادی درون زا را پی ریزی کرد و با توکل بر قادر متعال می توان در اجرایی کردن اهداف اقتصاد مقاومتی پیش رفت به گونه ای که معیشت و آرامش مردم تامین گردد. این پژوهش سعی می کند باروش تحلیلی توصیفی به بررسی تاثیر دو عنصر صبر و توکل در اقتصاد مقاومتی بپردازد تا با بررسی این دو عنصر از آیات و روایات معصومین بتوان به اقتصاد مطلوب دست یافت. و با اقتصاد مقاومتی، موانع اقتصادی دشمن را خنثی کرد و در نهایت به استقلال اقتصادی رسید.کلیدواژه ها
اقتصاد مقاومتی، صبر، توکل، فشارهای بین المللی، توان داخلیمقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.