بررسی موانع اجرای استراتژی در شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان بر اساس مدل هفت اس مکینزی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM13_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 698
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ام البنین مرادپور

رئیس اداره کارگزینی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان

طیبه عباس نژاد

عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان

چکیده

تحقیق حاضر، باهدف تعیین و اولویت بندی موانع اجرای استراتژی در شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با استفاده از مدل هفت اس مکینزی صورت پذیرفته است. این تحقیق ازنظر هدف کاربردی و راهبرد انجام این پژوهش به روش طرح های پژوهشی آمیخته اکتشافی است؛ که در دو بخش کیفی و کمی انجام شده است؛ که در بخش کیفی با انجام مصاحبه (نیمه ساختار یافته) با 9 نفر از افراد خبره و متخصص که اعضای تیم برنامه ریزی استراتژیک شرکت مذکور بودند و با تحلیل داده ها به روش تحلیل محتوایی با استفاده از نرم افزار MAXQDA10 ؛ 21 عامل به عنوان موانع اجرای استراتژی شناسایی گردیدند؛ و در بخش کمی تحقیق جهت تحلیل داده های پژوهش باهدف اولویت بندی موانع اجرای استراتژی از پرسشنامه مقایسات زوجی و با بهره گیری از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP فازی چانگ به روش گوگوس و بوچر که در اختیار 11 نفر از کارکنان شرکت توزیع نیروی برق قرار گرفت 21 عامل شناسایی شده به ترتیب اهمیت رتبه بندی گردیدند. نتایج تحقیق نشان می دهد که تمامی عوامل مدل هفت اس مکینزی جزء موانع پیاده سازی استراتژی می باشند که مهم ترین موانع، موانع ارزش های مشترک (در معیارهای اصلی) و عدم انتقال استراتژی به سطح کارکنان (در معیارهای فرعی) است که پیام بسیار مهمی دارد که تا زمانی که ارزش های مشترک به درستی تعریف نگردد و به صورت شفاف به کارکنان ابلاغ نشود اجرای استراتژی ها غیرممکن خواهد بود.

کلیدواژه ها

مدیریت استراتژیک، استراتژی، موانع پیاده سازی استراتژی و صنعت برق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.