بررسی تاثیر پیاده سازی هوش کسب و کار بر عملکرد سازمانی با توجه به نقص میانجی نوآوری
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین اقتصاد، مدیریت و حسابداری در ایران
- کد COI اختصاصی: BUSINESS03_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 469
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع گرایش تحلیل سیستم ها، واحد الکترونیکی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
هدف این تحقیق بررسی تاثیر ظرفیت هوش کسب و کار بر عملکرد سازمانی با توجه به نقش میانجی نوآوری می باشد. این تحقیق از نوع پژوهش های کمی و با هدف کاربردی و استراتژی توصیفی از نوع پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق، مدیران شرکت های کوچک و متوسط غذایی می باشند. نمونه تحقیق بر اساس فرمول کوکران 178 شرکت محاسبه شد. برای انتخاب روش نمونه گیری نیز محقق از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده کرد. روایی پرسشنامه تحقیق از طریق روایی صوری (نظر متخصصین) و روایی سازه (آزمون تحلیل عاملی تاییدی) و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ حاصل شد. در این تحقیق به کمک آزمون تحلیل مسیر به تجزیه و تحلیل داده ها پرداخته شد. نتایج نشان داد که به طور کلی هوش و کسب و کار بر عملکرد سازمانی تاثیرگذار است. همچنین هوش کسب و کار ازطریق میانجی موآوری بر عملکرد سازمانی اثرگذار است. نوآوری نیز بر دو بعد عملکرد سازمانی (عملکرد کارکنان و عملکرد مالی) اثرگذار می باشند.کلیدواژه ها
هوش کسب و کار، عملکرد شرکت، نوآوری و عملکرد مالیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.