تاثیر روابط مشتری و وابستگی متقابل در فرایند بین المللی شدن شرکت (مورد مطالعه: بیمه ایران استان گلستان)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت، اقتصاد و توسعه
- کد COI اختصاصی: ICMET05_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 853
نویسندگان
استاد موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی راه دانش بابل
استاد موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی راه دانش بابل
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی راه دانش بابل
چکیده
هدف از انجام این پژوهش تاثیر روابط مشتری و وابستگی متقابل در فرایند بین المللی شدن شرکت (مورد مطالعه: بیمهایران استان گلستان) است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- پیمایشی است جامعه آماری پژوهش شامل کلیه ی مشتریان شرکت بیمه ایران استان گلستان که تعداد نامشخص می باشد. بر اساس فرمول کوکران،حداقل حجم نمونه آماری 384 نفر با روش غیراحتمالی در دسترس انتخاب شدند. در پژوهش حاضر برای گردآوریداده های اولیه از روش میدانی استفاده شد و ابزار جمع آوری داده های اولیه پرسشنامه پنج گزینه ای لیکرت بوده و برایگرد آوری داده های ثانویه از روش کتابخانه ای استفاده شده است. اعتبار پرسشنامه از روش اعتبار محتوا و اعتبار صوریاستفاده شده است و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ محاسبه گردیده است که پایایی کل آن برابر با 89 / 0 می باشد.برای آزمون فرضیات تحقیق از روش مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل استفاده شد. نتایج تحقیق نشان دادکه روابط مشتری بر وابستگی متقابل تاثیر مثبت و معنی داری دارد، وابستگی متقابل بر فرایند بین المللی تاثیر مثبت ومعنی داری دارد، روابط مشتری بر فرایند بین المللی تاثیر مثبت و معنی داری دارد و وابستگی متقابل در تاثیر روابط مشتریبر وابستگی متقابل نقش میانجی دارد.کلیدواژه ها
روابط مشتری، وابستگی متقابل، بین المللی شدن شرکتمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.