طراحی یک سیستم خبره فازی برای تعیین استراتژی بازاریابی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی مدیریت،روانشناسی و علوم انسانی با رویکرد توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: MPHCONF05_048
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 721
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندس صنایع، گرایش مدیریت سیستم و بهره وری، دانشگاه پیام نور بین الملل کیش
دکترای مهندسی صنایع، استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور
چکیده
در این پزوهش هدف انتخاب استراتژی مناسب برای سازمان است و در این میان انتخاب استراتژی بازاریابی به دلیل آنکه منجر به فروش محصول و خدمات می گردد از اهمیت بالاتری برخوردار است. در این پژوهش بر اساس استراتژی های اصلی پورتر: رهبری قیمت، تمایز و تمرکز، عوامل موثر در انتخاب این استراتژیها تعیین گردیدند. بر اساس نظریه پورتر پنج نیروی موثر اصلی در انتخاب استراتژی بازاریابی دخالت دارند. این نیروها عبارتند از: قدرت چانه زنی تامین کنندگان، قدرت چانه زنی مشتریان، وجود کالاهای جایگزین، میزان رقابت بین رقبای موجود و تهدید رقبای جدید. بر اساس عوامل موثر در تعیین استراتژی بازاریابی، یک سیستم خبره فازی در نرم افزار متلب ایجاد و برای یک سازمان نمونه مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از اجرای سیستم خبره نشان داد که استراتژی رهبری قیمت در یک سازمان در صورتی می تواند به کار گرفته شود که هزینه های تامین مواد اولیه پائین، قدرت برند بالا و امکان ورود رقبای جدید کم باشد. استراتژی تمایز در صورتی که شرکت بتواند خلاقیت بالا و امکان تحقیق و توسعه داشته باشد، مفید خواهد بود و شرکتهای تازه وارد بهتر است از استراتژی تمرکز استفاده کنند.کلیدواژه ها
سیستم خبره فازی، استراتژی بازاریابی، تئوری پورترمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.